Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm ne zaman? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm ne zaman? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak. ATV ekranlarında yayınlanacak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21 Ocak var mı yok mu neden yok? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21 Ocak 2020 salı yok. Peki 28 Ocak yayınlanacak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak.



EDHO yeni bölüm ne zaman bilmecesi!



ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da heyecan ve gerilim yükselmeye devam ediyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. Bölümü ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 21 Ocak’ta ekrana gelecek mi? merak ediliyor. EDHO 154. bölüm bu hafta da yok. EDHO 154. bölüm 1 hafta daha beklenecek ancak fragman ne zaman çıkacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları 154. bölüm fragmanı merakla bekliyor.



Eşkıya Dünyaya Hükündar Olmaz yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yılbaşı dönemindeki ara tatil nedeniyle ekran yolculuğuna kısa bir mola vermek zorunda kalan dizi için geri sayım başladı. ATV’de yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası maçları da yeni bölümün yayınlanmamasına neden olmuştu. Bu yüzden, yaklaşık üç haftadır yeni bölümü ekrana gelemedi. Seyircinin heyecanla beklediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. Bölüm fragmanları yayınlanmaya başladı.



Salı akşamlarına damga vuran dizi de Hızır Çakırbeyli ve ailesinin yeraltı dünyasında yaşadıklarına tanıklık ediyoruz. Heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü bölümleriyle izlenme rekorları kıran dizi, Kurtlar Vadisi’nin muadili olarak gösteriliyor. Bu nedenle de geniş bir izleyici kadrosuna hitap etmeyi başarıyor. Televizyondaki dizilerin çoğu geçtiğimiz hafta yeni bölümleriyle ekrana geldi. Lakin, Salı akşamı Kayserispor-Fenerbahçe maçının olması nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanmadı. 21 Ocak Salı akşamı 154. Bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da stok bölüm çekimleri tamamlandı.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Yaz sezonuna kadar ara vermeden yayınlanması beklenen dizi de heyecan yüklü anlar yaşanacak. Tufan ve Cengiz’in ortaklığı nedeniyle Hızır ağır bir yara almıştı. Hızır, ihanete uğradığını öğrendiğinde çok sinirlendi. Bu yüzden, Tufan ve Cengiz’den intikam almak için harekete geçti. Herkesi şaşkınlığa sevk eden bir plan hazırlamaya başladı. Melike Meftun’u da planına dahil etmeye karar veren Hızır, geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Hızır, Alpaslan’ın da yardımıyla Tufan’ı çok zor bir duruma soktu.