Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik ve Öykü Gürman'ın paylaştı Gel Dese Aşk 8 Mart akşamı yayın hayatına başlamıştı. Ardından dört hafta boyunca ekranlara gelen dizi, corona virüsten nasibini aldı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik ve Öykü Gürman'ın paylaştı Gel Dese Aşk 8 Mart akşamı yayın hayatına başlamıştı. Ardından dört hafta boyunca ekranlara gelen dizi, corona virüsten nasibini aldı. Pandemi nedeniyle setine ara verilen Gel Dese Aşk geçtiğimiz hafta da yayınlanmadı. Peki Gel Dese Aşk 13 Nisan var mı yok mu? Yeni bölüm neden yok? 



Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeyen Gel Dese Aşk 13 Nisan Pazar akşamı da ekranlara gelmeyecek. 

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


Dizinin çekimlerine ara verilirken, izleyiciler yeni bölüm tarihini merak etmeye başladı…





Gel Dese Aşk yeni bölüm ne zaman? ATV 13 Nisan yayın akışı



ATV ekranlarında yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölüm tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verildiği tahmin edilen dizinin yeni bölüm yayın tarihi belli olduğunda haberimizde olacak. Öte yandan dizi yeni başladığı için stok bölümleri de yok.



13 Nisan akşamı ATV'de Gel Dese Aşk yerine Moana adlı film yayınlanacak. 





Gel Dese Aşk son bölümde neler oldu?



Yasemin Murat’ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En çok da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır.



Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon giderek yükselir. Murat, Yasemin’le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin’in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat’ı arar. Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Tekrar Düdenli ailesinin evine girmek, Murat’a yakın olmak için planını işletir. Kimse Bahar’ın oyunundan haberdar değildir. Ama çok yakında hepsi bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.