Güvercin Murat kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında çok merak ediliyor. Star TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Güvercin dizisine son olarak Murat karakteri dahil oldu.

Güvercin Murat kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında çok merak ediliyor. Star TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Güvercin dizisine son olarak Murat karakteri dahil oldu. Nimet'in eşi olarak karşımıza çıkan  Murat karakteri dikkatleri üzerine çekti. 



Gaziantep’te çekilen dizinin yeni bölümlerinde senaryonun gelişmesi adına yeni karakterler de ekleniyor.  Haliyle dizide Ökkeş ve Nimet'in büyük aşkına zarar vermek için Murat devreye girdi. Peki Murat karakterine hangi oyuncu hayat veriyor? İşte detaylar...



GÜVERCİN MURAT KİMDİR? SERKAN TINAZ HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI

Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK! Garanti Bankası 100.000 TL'ye kadar BANKA KARTI olanlara DESTEK verecek: Hemen Başvuru yapan ALACAK!


Murat'a hayat veren Serkan Tınaz 1986 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çanakkale Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 



Serkan Tınaz'ın Oynadığı Diziler

- Hayat Devam Ediyor

- Gönül İşleri

- Görüş Günü Kadınları

- Adı Mutluluk

- Beni Affet