Habertürk ekranında Veyis Ateş'in sunduğu  Gündem programında ilginç anlar yaşandı.

Habertürk ekranında Veyis Ateş'in sunduğu  Gündem programında ilginç anlar yaşandı. Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener'in konuk olduğu programda ekrana osurma sesi geldi. Hangi konuğun osurduğu anlaşılmadı. İşte detaylar...

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


Habertürk'ün sevilen programı Gündem ilginç bir olayla adından söz ettirmeyi başardı. Gazeteci Veyis Ateş'in modaratörlüğünde gerçekleştirilen programa Adil Gür, Gürkan Hacır, Nedim Şener ve Mete Yarar konuk olarak katıldı. Korona virüsü nedeniyle programa katılan konuklar evlerinden bağlantı kurmak zorunda kaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasıyla ilgili yorumların yapıldığı esnada ekrana osurma sesi geldi. Veyis Ateş'in osurma sesini duyarak zor anlar yaşadığı görüldü.



Habertürk yayınında hangi konuğun osurduğu tespit edilemedi. Deneyimli gazeteci Veyis Ateş, hiçbir şey olmamış gibi canlı yayınına devam ederken konuklar da Bakan Soylu'nun istifa sürecini değerlendirdi. Sosyal medyada da yayılan olay ilginç ve komik yorumların yapılmasına neden oldu. Twitter'da ''osurma'' kelimesi trendtopike girmeyi başardı. Canlı yayın kazası olarak değerlendirilen olay Habertürk Gündem programının yayın akışını bozmadı, fakat acil reklama gidilmesine neden oldu.



İşte o anlar!