Son Dakika Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. Son dakika olarak gelen bilgiye göre Sokağa Çıkma Yasağı yakın.

Son Dakika Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. Son dakika olarak gelen bilgiye göre Sokağa Çıkma Yasağı yakın. Resmi olmayan açıklamalara göre 20 bini geçen günlük vaka sayısı nedeniyle hafta sonları Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. 24 25 Ekim 2020 tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı geliyor.

Son Dakika Sokağa Çıkma Yasağı geliyor!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de Corona Virüsü vaka artış sayısı durdurulamıyor. Son dakika gelen bilgiye göre "Türkiye'de Corona virüsü vaka sayının artmasıyla birlikte gençler ve yaşlılar için Sokağa Çıkma Yasağı ve hafta sonu Sokağa Çıkma Yasağı" uygulanacak.

24 - 25 Ekim Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilir!

Sokağa Çıkma Yasağı en erken tarihine alınıyor. İlk olarak 24 - 25 Ekim tarihinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilecek. Yarın yapılacak Bilim Kurulu toplantısı öncesi Bilim Kurulu " Başka çare kalmadı Sokağa Çıkma Yasağı" uygulayalım tavsiyesi görüşülecek. Hatta Hafta Sonu haricinde de Sokağa Çıkma Yasağı gelebileceği konuşuluyor.

5 Katı Vaka var!

Günlük açıklamam covid-19 vaka sayısı ile ilgili netlik 15'inden itibaren açıklanacaktı ancak henüz Türkiye'de vaka sayısı bilinmiyor. Türkiye'de sadece hasta sayısı ve ölüm rakamı açıklanıyor. İsmini açıklamak istemeyen ve Reuters'a konuşan üst düzey yetkili "Bu hafta sonu Sokağa Çıkma yasakları ve kısıtlamalar gelebilir" açıklamasında bulundu.

Günlük en az 10 bin!

2000'i geçen hasta sayıları ortalamaya vurulunca en az 10 bin günlük hastanın yer aldığı iddia edilen Türkiye'de ilk başta 24 Ekim ve 25 Ekim tarihlerinde İstanbul'da Sokağa Çıkma Yasağı uygulanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bilim Kurulu toplanıyor!

Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın bir görüşme gerçekleştirecek. Artık salgının kontrolden kesin olarak çıktığını dile getirecekleri söyleyen Bilim Kurulu, Sokağa Çıkma yasağı haricinde herhangi bir tedaviye karşılık vermiyor Covid-19! Gerekirse 1 hafta Sokağa çıkma yasağı bile uygulanmalı önerisini Fahrettin Koca'ya ileteceklerini dile getirdi.