İnstagram çöktü! En çok kullanılan sosyal medya sitesi instagram'a erişim sağlanamıyor. Bazı kullanıcıların çoğunlukta olduğu instagram uygulamasına giriş yapılamıyor.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!

İnstagram çöktü! En çok kullanılan sosyal medya sitesi instagram'a erişim sağlanamıyor. Bazı kullanıcıların çoğunlukta olduğu instagram uygulamasına giriş yapılamıyor. Peki instagram ne zaman düzelecek? İnstagram neden çöktü?



İnstagram çöktü mü? Neden girmiyor?



İnstagram 25 Eylül cuma güü 16:40 sularında bazı kullanıcılar tarafından girilirken, bazı kullanıcılar tarafından erişim sağlanamıyor. İnstagram'a ne oldu? İnstagram çöktü mü neden girmiyor soruları akıllara geliyor. Peki İnstagram'a ne oldu? İnstagram'a neden giriş sağlanamıyor!



İnstagram'da kesinti!



İnstagram'da kesinti ilginç bir şekilde devam ediyor. Bazı kullanıcılar instagram'a hiç giremezken, bazı kullanıcılar biraz girip akış yenilenmiyor. Ancak problem Türkiye kaynaklı değil. Global olarak çöken instagram'a erişimin uzun sürmeyeceği ve kısa sürede tekrardan girileceği açıklandı.