Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini slıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi isimlerin paylaştığı dizide Yıldız ve Kuzey'in arası yine bozuldu.  Şule’nin boşanmaya

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini slıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi isimlerin paylaştığı dizide Yıldız ve Kuzey'in arası yine bozuldu. Şule’nin boşanmaya karar verdiği anda Kuzey'in Yıldız’a bu haberi vermesi ve sonrasında yaşanacak olan komik olayların habercisi Mahmut olacak. Haliyle Kuzey Yıldızı İlk Aşk Mahmut Kaptan kimdir? Gerçek adı ne çok merak edildi.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


KUZEY YILDIZI MAHMUT KAPTAN KİMDİR?



Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Mahmut karakteri Ordu’da yaşayan ve Kuzey’e benzeyen birisidir. Yıldız yaşadığı olaylar sonrasında sevdiği adamı kıskandırmak ve sinir etmek için bu isim üzerinden devam edecektir.



Mahmut Kaptan ilk olarak çöp konteynerinden ve daha sonra Yıldız’ı arabasının arkasından ortaya çıktı. Bu sezon reytinglerde beklenenin üstünde bir performans gösteren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Mahmut rolünü canlandıran kişinin kim olduğu henüz bilinmiyor.