La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Olacak mı? Tarih belli mi her yerde aranmaya başladı.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Olacak mı? Tarih belli mi her yerde aranmaya başladı. Netflix'in çok sevilen İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 4. sezonu dün izleyiciyle buluştu. İlk iki sezonda  darphane soygununu gerçekleştiren ekip, 3. ve 4. sezonda ise İspanya Merkez Bankası'nı hedef almıştı. Ekibin yeni üyeleriyle beraber büyük bir soygun planını devreye sokan Profesör, 3. sezon sonunda kapana kısılmıştı. Ekibin yeni üyesi Raquel, polisler tarafından yakalanmıştı.





LA CASA DE PAPEL 4. SEZON YAYINLANDI MI? BÖLÜM ADLARI NELER?



La Casa de Papel 4. sezon 3 Nisan saat 10:00 itibari ile kullanıcılara açıldı. Yeni sezonun bölüm adları da sırasıyla;  Bölüm 1: Oyun Bitti, Bölüm 2: Berlin'in Düğünü, Bölüm 3: Anatomi Dersi, Bölüm 4: Paso Doble, Bölüm 5: 5 Dakika Önce, Bölüm 6: Teknik Nakavt, Bölüm 7: Çadırı Vurmak, Bölüm 8: Paris Planı...



Yeni sezonda da ekibin yeni maceralara atılacağı diziyi izleyen herkes La Casa De Papel 5. sezon çekilecek mi? Ne zaman yayınlanacak? Tarih belli mi? çok merak etti. İşte detaylar...





LA CASA DE PAPEL 5. SEZON OLACAK MI?

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Aslında iki sezon olarak planlanan La Casa de Papel büyük ir izleyici kitlesi yakalayınca 3. ve 4. sezonları da çekildi. Peki La Casa de Papel 5. sezon çekilecek mi?



Bu konu hakkında bir şey söylemek çok mümkün değil. Çünkü normalde de bir yıla yakın sezon arası veren La Casa De Papel ekibinden 5. sezon ile ilgili bir açıklama gelmedi.   La Casa De Papel  5. sezon olacak mı, olursa ne zaman olacak gibi soruların cevabı henüz bilinmiyor.



Ancak dünyadaki corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin ve dizinin çekimlerinin durduğu hatta ertelendiğini düşünürsek La Casa De Papel'in 5. sezonu bir yıldan önce izleyici karşısına çıkamayacaktır.