Bugün Lgs 2020 konularının 1. dönem konularını kapsadığı duyurulurken LGS öğrencileri merakla nereye kadar dahil olduklarını gerek sosyal medya gerekse kendi aralarınında konuşmaya başladılar.

Bugün Lgs 2020 konularının 1.dönem konularını kapsadığı duyurulurken LGS öğrencileri merakla nereye kadar dahil olduklarını gerek sosyal medya gerekse kendi aralarınında konuşmaya başladılar.İlan365.net sitesi olarak bu konuyla ilgili uzman kişilere danışarak konu başlıklarını sizler için derledik.Lgs tayfa çarpan katlar,üslü ifadeler,kareköklü ifadeler,veri analizi,basit olayların olma olasılığı,cebirsel ifadeler ve özdeşlikler konularını kapsıyor.



Fakat lgs öğrencilerinin konuların kısalmasının avantaj mı sağlar yoksa dezavantaj mı sağlar bilinemiyor.Bir görüşe göre konu daralması zor olacağını bir görüşe görede aynı standardında sorulacağı yönünde bu kritik dönemde lgs öğrencileri bol bol tekrar yapıp yeni nesil sorular çözmelerini tavsiye ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


LGS bu zorlu süreçte tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.Çalışmlarını evde hız kesmeden devam etmelerini diliyoruz.LGS 2020 ile ilgili herhangi bir gelişme olduğu zaman buradan takip edebilirsiniz.Uzmanlar bu dönemde bol tekrar ve günlük okumalarını LGS öğrencilerinin aksatmamalarını belirtiyorlar



LGS sınavı ileri bir tarihe mi ertelendi önümüzdeki süreçte netleşecek fakat herhangi bir gelişme şu anlık yok sitemizi takip edebilirsiniz.Bu süreçte bizlerde sizlerle birlikte takipcisi olacağız.