MasterChef 2020 ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı.  TV8'de iki sezondur ekranlara gelen MasterChef yarışmasının yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

MasterChef 2020 ne zaman başlayacak? her yerde aranmaya başladı. TV8'de iki sezondur ekranlara gelen MasterChef yarışmasının yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Yemekle ilgisi olan ve mutfağa aşık birçok insanın başvurduğu yarışmanın jüri koltuğunda ise Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya oturuyor. 2020 yılında da üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek olan MasterChef yarışması ne zaman başlayacak her yerde aranıyordu. Bir süredir başvuların alındığı MasterChef için beklenen açıklama Acun Ilıcalı'da geldi.



Survivor'da yayınlanan ada konseyinde MasterChef'e değinen Acun Ilıcalı, beklenen tarihi verdi. Hal böyle olunca MasterChef 2020 ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? çok merak edildi. İşte detaylar...





MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak? 

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Survivor'da ada konseyinde MasterChef için konuşan Acun Ilıcalı, başvularda aşırı bir yoğunluk olduğunu hatta kitlendiği söylenirdi. Konuyla ilgili espri de yapan Ilıcalı, "Sevgili izleyenler lütfen bu işe gönül vermediyseniz MasterChef'e başvurmayın" dedi. 



Ardından MasterChef'in bu yıl daha erken başlayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, "MasterChef'in yeni sezonu Survivor bittikten iki gün sonra başlayacak" diye müjdeyi verdi.



Geçtiğimiz haftalarda Instagram canlı yayınında Survivor final tarihi konusunda konuşan başarılı televizyoncu, yarışmanın temmuz ayının ortalarında ya da sonuna doğru biteceğini söylemişti. 



MasterChef yarışmasına nasıl başvurulur? 



Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yemek yarışmasına başvurular Tv8 resmi intenet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Yarışmacı olmak isteyenler intenet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvuruyu tamamlıyor. Ardından adaylar iki farklı aşamadan da geçmektedir. İlk olarak yetkililer tarafından değerlendirilen adaylar daha sonra görüşmeye çağrılıyor ve jürinin karşısına çıkarak bir yemek hazırlıyor.