Mucize Doktor Özge Özder diziden ayrıldı mı? Neden her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin MedYapım imzalı dizisi Mucize Doktor, yeni sezona damgasını vurmuştu.

Mucize Doktor Özge Özder diziden ayrıldı mı? Neden her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin MedYapım imzalı dizisi Mucize Doktor, yeni sezona damgasını vurmuştu. Otizmli Ali Vefa adlı doktorun hikayesini anlatan dizi bir anda perşembe akşamlarının favori yapımı haline geldi. Başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın paylaştığı dizi, haftalar önce corona virüs nedeniyle ekranlara ara vermek zorunda kaldı. Birsüredir ekranlarda olmayan Mucize Doktor dizisinden şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. 



Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder'in diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Hal böyle olunca Mucize Doktor Özge Özder diziden ayrıldı mı? Neden çok merak edildi.



Mucize Doktor Özge Özder diziden neden ayrıldı?

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Senaryo gereği diziden ayrıldığı söyleyen Özge Özder, Kıvılcım karakterinin hikayesi bittiği için ikinci sezonda yer almayacak. Yani Özder, herhangi bir nedenden ötürü değil senaryodaki hikayesi bittiği için diziden ayrıldı.





Özge Özder diziye geri dönecek mi?



Bu konuyla ilgili net bir bilgi yok. Ancak Özge Özder, senaryo gereği dizden ayrılırsa geri dönmesi de pek mümkün olmayacaktır. Haliyle şimdilik böyle bir durum söz konusu değil.



Mucize Doktor dizisinin konusu ne?



Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Mucize Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.