O Ses Türkiye Yağız Ayaksız fırtınası. Yağız Ayaksız My Life rap performansıyla adeta büyüledi.

O Ses Türkiye Yağız Ayaksız fırtınası. Yağız Ayaksız My Life rap performansıyla adeta büyüledi. Yağız Ayaksız kimi seçti? Seda Sayan, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz muhteşem şarkıya döndü. Peki Yağız Ayaksız kimi seçti? Yağız Ayaksız ayakta alkışlandı.

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


O Ses Türkiye Yağız Ayaksız My Life Performansı!



O Ses Türkiye Yağız Ayaksız geceye damga vurdu. Rap müziği okuyan ve ingilizce olarak türkçe şarkıları yapan Yağız Ayaksız 4 yıldır rap yapıyor. İstanbullu olan Yağız Ayaksız, asıl amacının birinci olmak olmadığını dile getirdi. Söyleyebiliyor muyum yapabiliyor muyum diyerek O Ses Türkiye sahnesine çıktı.



İlk olarak Seda Sayan'ın döndüğü sese hemen ardından Murat Boz döndü. Hadise'nin dönmesinin ardından Beyazıt'ta döndü ve dörtte dört geldi. My Life şarkısını söyleyen Yağız Ayaksız bir kez daha söylemesi istendi.



Kendi şarkısı Eminem'e benzetildi!



O Ses Türkiye Yağız Ayaksız, kendi şarkısı Eminem'in mi dedirtti. Sözlerinde aşk hikayesi olan ve yaşanmışlıkları anlatan Yağız Ayaksız'ın My Life Türkçe sözleri Acun Ilıcalı açıklamasından sonra merak edildi. Parçanın içerisinde aşk hikayesini anlayan Acun sonrası Yağız Ayaksız Türkçe Rap performansı merak bekleniyor.



Yağız Ayaksız kimi seçti?



O Ses Türkiye bu sefer Rap birincisi gelir mi merak ediliyor. 23 yaşında olan Yağız Ayaksız, Sinema Radyo ve televizyon okuyor. Yağız Ayaksız kimi seçecek hangi jüriyle yoluna devam edecek birazdan sizlerle olacak. 



Acun Ilıcalı istedi ve bir rap şarkısı daha söyledi.