Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz'un darp davasında karar çıktı1 Mahkeme sona erdi. Ozan Güven ifadesinde neler söyledi? Deniz Bulutsuz ifadesinde neler söyledi? İşte çok konuşulacak mahkeme ifadeleri.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz'un darp davasında karar çıktı1 Mahkeme sona erdi. Ozan Güven ifadesinde neler söyledi? Deniz Bulutsuz ifadesinde neler söyledi? İşte çok konuşulacak mahkeme ifadeleri..

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla 13,5 yıl hapis cezası ile yargılanan Ozan Güven hakim karşısına çıktı. Hakim davayı 30 Nisan'a erteledi. Mahkemede çok konuşulacak ifadeler yer aldı.


Gündeme bomba gibi düşen olay sonrası Deniz Bulutsuz, Ozan Güven'e dava açmış ve Ozan Güven'de Deniz Bulutsuz'a dava açmıştı. Davanın ilk duruşması bugün görüldü.

Mahkemeye çıkan Ozan Güven oyunculuk yaptığını ve aylık gelirinin 5 bin lira olduğunu söyledi. Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık gelirinin 20 bin lira olduğunu söyledi.

Deniz Bulutsuz, hakimin "Ozan Güven'i darp ettin mi?" sorusuna "Bana gelen darbeler nedeniyle canımı kurtarmaya çalışırken vurmuş olabilirim" yanıtını verdi.

Ozan Güven ise ifadesinde şu açıklamaları kullandı;

"Kavga, Deniz Bulutsuz’un eski erkek arkadaşını anlatmasıyla başladı. İlk önce Deniz bana vurmaya çalıştı. Abajurun sapını düzeltirken yaşanan arbedede Deniz’in çenesi kanadı. Sonrasında Deniz bana “Seni tüm Türkiye’ye rezil edeceğim"


2 tarafında dinleyen hakim davayı 30 Nisan'a erteledi. Sosyal medyada ise en çok Ozan Güven'in aylık geliri için 5 Bin TL demesi oldu.