Paribu vatandaşlarını korkutuyor! Paribu dün gece başlayan çökmeler sonrası, Paribu tamamen çöktü! Paribu beyaz ekran veriyor! Paribu hesabına girmeye çalışanlar şok oldu! Peki Paribu ne oldu? Paribu kapandı mı? Paribu tamamen çöktü! 5 Nisan 2021 pazart

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!
Paribu vatandaşlarını korkutuyor! Paribu dün gece başlayan çökmeler sonrası, Paribu tamamen çöktü! Paribu beyaz ekran veriyor! Paribu hesabına girmeye çalışanlar şok oldu! Peki Paribu ne oldu? Paribu kapandı mı?

Paribu tamamen çöktü!

5 Nisan 2021 pazartesi günü Paribu tamamen çöktü! Bir çok Coin yatırımcısının yer aldığı Paribu beyaz ekran veriyor! Paribu.com ve Paribu uygulamarı tamamen kapandı! Yatırımcıyı oldukça korkutan gelişmeler mi var sorusu merak ediliyor!

Sabahtan beri ödeme yöntemleri çalışmıyordu!

Gece çöken Paribu, ilk defa para yatırma ve para çekme işlemlerinde problemler yaşadı! Ancak Paribu şu an itibariyle beyaz ekran vermeye başladı! Paribu sahipleri kim, Paribu ne oldu soruları sıklıkla sorulmaya başlarken, bir çok kullanıcı Paribu bir daha açılır mı sorusunu sormaya başladı!

Paribu tamamen çöktü!



Paribu sayfasında ne paralar, ne borsalar gözüküyor! Dün gece "Gecikme var, işlemler geç oluyor" açıklaması sonrası Paribu uygulaması tamamen çöktü! Bu sebeple Paribu düzelecek mi, Paribu düzelir mi sorusu sorulmaya başlandı!

Paribu ne zaman düzelir?

Paribu'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, aynı anda Papara çökmesi ne oluyor, Papara Türkiye'de kapanacak mı vatandaşların parası ne olacak soruları sıklıkla geliyor! Paribu şu ana kadar sadece Vakıfbank havale işlemlerinde problem olduğunu duyurmuştu.