Cep telefonlarında en sık kullanılan iki işletim sistemi; Android ve İos işletim sistemidir. Herhangi bir uygulama indirmek için bu işletim sistemlerinin kullanıcılarına sunduğu online marketlerden faydalanılır. Son zamanların geniş bir yaş kitlesini kapsayarak en çok tercih edilen oyunu Pupg Mobile oyunudur. Bu oyunu indirmek için de online marketler tercih edilebilir.

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Pupg Mobil Ücretli mi?



Özellikle yirmili yaşlarda olan kişiler tarafından tercih edilen oyun, kullanıcıya ücretsiz olarak sunulmuştur. İşletim sisteminiz Android ise Google Play uygulamasına girerek oyunun adını arama kısmına yazıp oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için ücret ödemeniz gerekmese de oyun içinde ki bir takım özellikleri kullanmak, kolayca oyunda ilerleyebilmek gibi avantajlara sahip olmak için farklı ücretli paketler sunulmuştur.



Apple Pupg Nasıl İndirilir?



Apple markası ürettikleri cep telefonlarında yani iphone modellerinde, kendi geliştirmiş olduğu işletim sistemi olan İos işletim sistemini kullanır. Android işletim sisteminden farklı olan bu sistemde Pupg Mobile oyununu indirebilmek için, markanın online marketi olan App Store’a girilmelidir. Buradaki arama kutusuna oyun adı tam olarak yazıldığında gerekli işlemler için kolayca yönlendirme bulabilir ve oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.



İki işletim sistemi birbirinden farklı olsa da oyun içi özellikler aynıdır. Grafik ve ara yüz bakımından herhangi bir farklılık yoktur. Oyunun genel mantığına bakarsak, 100 kişi bir uçak ile bir araziye bırakılır. Bu arazide diğer kişilerin arasından ölmeden sona kalmak amaçlanır. Oyuncuyu korumak ve diğer oyuncuları saf dışı bırakmak için de arazide ki aletlerden yardım alınır.



Pupg Bilgisayarda Oynanır mı?



Pupg Mobile oyununun bilgisayarlar için hazırlanan ücretli bir sürümü bulunur. Oyunun mantığı burada da aynıdır fakat bir takım değişikler mevcuttur. Oyunu oynamak isteyenlerin ilk olarak dikkat etmesi gereken, kullanılacak bilgisayarın oyun için yeterli güce sahip olmasıdır. Bilgisayarların işletim sistemleri bazen bu oyunların oynanmasına engel olur. Oyun performansını yüksek tutabilmek için bilgisayarın işletim sistemi en az Windows 7 olması gerekir. İkinci olarak sahip olmanız gereken en az 6gb ram desteğidir. Kullanılacak bilgisayara bu özellikleri karşılamıyorsa, oyun donabilir, hiç inmeyebilir ve ısınmaya yol açar.



Oyunları bilgisayarda oynamayı seçen kişiler için, bilgisayar üreticilerinin özel olarak piyasaya sürdüğü oyun bilgisayarları vardır. Bu oyun bilgisayarları işletim sistemi yüksek ve ram açısından yeterli olur. Son olarak oyuncuların dikkat etmesi gereken şey, depolama alanlarıdır. Bilgisayarınızda en az 35 GB boş yer olursa, oyunu kolayca indirip oynamaya başlayabilirsiniz.



Pupg Mobile Oyun Modları



İlk bakışta uçaktan inip hayatta kalmak için uğraşmak gibi sınırlı olarak görülse de, oyun aslında farklı modlar içerir. Bu modlar; savaş modu, zombi modu, ölüm maçı, fetih modu ve espor modudur. Her modun amacına yönelik kuralları ve görevleri bulunur. Bunları yerine getirenler ise kazanmış olur.




  1. bilgisayar ve cep telefonlarının yanı sıra oyun konsolları aracılığıyla da oynanabilir. Konsol çeşidine göre farklı bir ücretlendirmeye tabi olan bu oyunlar, ücreti ödenerek konsol aracılığıyla oynanır. Pupg ve Pupg Mobile e alternatif olarak bir de Pupg Lite seçeneği bulunur. Farkına gelirsek, Pupg Mobile adından da anlaşılacağı üzere cep telefonlarında, Pupg ücretli olarak bilgisayarlarda oynanır. Pupg Lite ise bilgisayarda oyunu ücretsiz olarak oynamanıza imkan verir. Bu sayede hem geniş ekran deneyimi yaşar hem de ücret ödemezsiniz. Pupg Lite oyununa alternatif olarak Pupg Lite Mobile versiyonu da bulunur. Bu versiyon da oyunu cep telefonunda ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.