Sosyal medyada günün konusu Rabia Karakaya yardım isteği. Bilal Yılmaz isimli kişi Rabia Karakaya tehditleriyle gündemde.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!

Sosyal medyada günün konusu Rabia Karakaya yardım isteği. Bilal Yılmaz isimli kişi Rabia Karakaya tehditleriyle gündemde. Rabia Karakaya herkesten yardım isteyerek Bilal Yılmaz'ın tutuklanması istiyor.



Rabia Karakaya kimdir?



6 aydır tek başına ayakta kalmaya çalışan sağlık çalışanı Rabia Karakaya, Bilal Yılmaz'ın tutuklanmasını istiyor. Saplantılı bir sapık olan Bilal Yılmaz tarafından taciz ediliyor.



Rabia'nın söyledikleri!



"Merhaba ben Rabia Karayaka 6yıldır sağlık çalışanıyım tek basına ayakları üzerinde duran bir kadınım , fakat Mayıs ayından beri saplantılı bir sapık tarafından taciz edilmekteyim. Sesimi duyurmak istiyorum. Erzurum da çalıştığım üniversite hastanesinde hasta bakıcı BİLAL YILMAZ tarafından cinsel tacize uğradım , emniyete ve savcılığa şikayette bulundum ,uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarmak icin talepte bulundum.Adli süreç icin Savcılık tarafından istenilen delilleri ve belgeleri sundum , aynı zamanda idari soruşturma açılması açısından hastane idaresiyle durumu paylaştım. Hasta bakıcı Bilal yılmaz ile işe ilk başladığım tarihte 2014 yılında aynı klinikte çalıştım ve bana arkadaşlık teklifinde bulundu bende kabul etmedim ve durumdan huzursuz olduğum icin kliniğimi değiştirdim.Reddettiğim Bilal Yılmaz bana burada görmüş olduğunuz ekran görüntülerini atıyorum . Porno videolar atıp benimle birlikte olmak istediğini ve her gece resmine bakarak uyuyorum evine geleceğim seninle birlikte olucaz şeklinde mesajlarına devam etmiştir" diyerek görüntüleri paylaştı.



Bilal Yılmaz kimdir? tutuklandı mı? 



Bilal Yılmaz henüz tutuklanmadı.