Radyocu Eftalya Nur Öktem kimdir? Eftalya Nur Öktem kim, nereli kaç yaşında? Torun torba sahibi bir kişiyi daha ifşa eden Eftalya Nur Öktem Rafet El Roman sonrası Selami Şahin'i ifşa etmesi sosyal medyayı salladı.   Eftalya Nur Öktem Selami Şahin'i açıkl

Radyocu Eftalya Nur Öktem kimdir? Eftalya Nur Öktem kim, nereli kaç yaşında? Torun torba sahibi bir kişiyi daha ifşa eden Eftalya Nur Öktem Rafet El Roman sonrası Selami Şahin'i ifşa etmesi sosyal medyayı salladı. 



Eftalya Nur Öktem Selami Şahin'i açıkladı!



Sanatına saygı duyduğunu ifade eden Eftalya Nur Öktem, programa konuk olarak ilk defa tanıştıktan sonra fotoğrafları göndermesi için numarasını isteyen kişinin Selami Şahin olduğunu açıkladı. Herkes tarafından çok sevilen Selami Şahin böyle çapkınlığıyla ünlenmiş birisi diyerek bu dönemin beyfendisi olduğu için yazmalarını ifşa etti. Daha önce Rafet El Roman'la olan mesajları atan Eftalya Nur Öktem, evli ve torunu olan kişinin ismini verdi. Son günlerde popülerliğine popülerlik katan Eftalya Nur Öktem nereli, kaç yaşında merak ediliyor.



Eftalya Nur Öktem kimdir?

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!




Daha önce adını RAfet El Roman ifşasıyla duyuran Eftalya Nur Öktem, Eskişehir'de yerel bir radyoda program yaparak ünlendi. 2000 yılından beri İstanbul'da karıyerini sürdüren radyocu, İstanbul FM, Alem FM sonrası Flash TV ekranlarında İzdivaç programı sunuyor. Bir çok yerde sunuculukta yapan Eftalya Nur Öktem şimdi Selami Şahin açıklamasıyla gündemde.