İstanbul'da akıl almaz olay. İstanbul'da yaşayan 26 yaşındaki B.

İstanbul'da akıl almaz olay. İstanbul'da yaşayan 26 yaşındaki B.A.'nın başına gelenler Türkiye'de kimsenin başına gelmez. Hem Yasak Elma hem Sadakatsiz dizisi gerçek oldu. B.A.'nın eşine yaptıkları ve eşine kurduğu plan sonrası başına gelmeyen kalmadı. Şu an da eşi ortalıkta yok ve 500 Bin TL nakit parayla diğer kadına kaçtı. İşte akıl almaz olay.

Önce eşini aldattı!

26 yaşındaki B.A. isimli kadın, 5 yıldır evli olduğu 30 yaşındaki T.G.'yi çok sevmesine rağmen aldattı. Eşini bu durumu söylemeyen B.A. öyle bir plan yaptı ki içinde kayboldu. Eşini ayartması için paralı bir kadın tutan B.A.'nın isteği gerçekleşti. Kocasının aldatmasından sonra vicdan azabını dindireceğini düşünen B.A., tuttuğu kadın ve eşi beraber oldu. 30 yaşındaki T.G. eşini aldatarak tutulan kadına aşık oldu. Bu olay sonrası her hafta görüşmeye başlayan N.Ö. ve T.G. ilişkilerini sürdürdü.

N.Ö.'nün sinsi planı!

N.Ö. isimli kadın ise B.A.'nın sürekli şekilde tehditlerine karşılık "Eğer kocana bana gelmesine izin vermezsen aldattığını söylerim" diyerek B.A.'yı çok zor duruma soktu. Oldukça zengin olduğu öğrenilen B.A.'nın 500 Bin TL parasını alan N.Ö. ve eşi B.A. kayıplara karıştı!

Hem Yasak Elma hem Sadakatsiz akıllara geldi!

İstanbul'da akıl almaz olay emniyet kayıtlarına geçti. Bu olay sonrası Yasak Elma dizisinde eşini ayartmak için kadın tutan ve eşiyle evlenen Ender karakteriyle, eşinin aldatmasına en yakın arkadaşıyla aldatarak cevap veren Sadakatsiz dizisinin Asya'sı akıllara geldi.

Müge Anlı ve Esra Erol yarışıyor!

Cumartesi günü emniyet kayıtlarına ulaşılması sonrası Esra Erol ve Müge Anlı yarışa girdi. Esra Erol ekibinin biz işleyelim, direk bizim konumuz derken, Müge Anlı ortaya kayıp bir para ve eş var biz işleyelim diyerek Emniyetten dosyayı almak için her yolu deniyor. Bu hafta Esra Erol'da yada Müge Anlı'da B.A.'nın yayına çıkması bekleniyor.

İşte Emniyet'te ki ifade!

Dün sabah saatlerinde Emniyette ifade veren B.A. "Kocamı çok seviyorum, fakat onu aldattım. Bunu ona söylemedim. Bir kadın tuttum ki o da aynı şekilde kocamı ayartsın ve kocamda beni aldatsın. Vicdan azabından kurtulayım. Tuttuğum kadınla eşimin beraber olduğunu öğrendim. Gerçekten beni aldatmış için rahatladı ama şimdi kadın ve eşim ortalıkta yok. 1 ay boyunca beni eşime onu aldattığımı söylemekle tehdit eden İstanbul doğumlu N.Ö.'ye defalarca para verdim. Ancak evde duran 500 Bin TL, takılarım ve eşim kadınla kaçtı" açıklamlarında bulundu.