Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, 48 saat evden hiç çıkmayın uyarısı yaptı. Son Dakika olarak verilen haberde, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, 48 saat evden hiç çıkmayın uyarısı yaptı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, 48 saat evden hiç çıkmayın uyarısı yaptı. Son Dakika olarak verilen haberde, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, 48 saat evden hiç çıkmayın uyarısı yaptı. Koronavirüs Türkiye'yi iyice sardığı ve tek çözüm 48 saat evden çıkmama olduğu bildirildi. Ayrıca Kurul Sokağa Çıkma Yasağı gelmeli diyerek tek karar oluşturdu.



Son Dakika Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu;



26 uzmandan oluşan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Toplantısı sonucunda alınan tavsiye kararlarına göre, koronavirüsün yayılmasına karşı en kritik önlemin önümüzdeki 48 saat boyunca kimsenin evinden çıkmaması olduğu ifade edildi.



Bilimi Kurulu daha sert tedbirler istiyor!



Bilim Kurulu, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan daha sert tedbirler beklediğini ancak şu an için Valiliklerden alınacak kararların yeterli olabilmesi için ne şehir dışına çıkmak, ne dışarı çıkılmamaıs gerektiğini açıkladı. Özellikle son 24 saatte çok fazla sayıda  vaka artması sebebiyle, cumartesi ve pazar şu saatten itibaren Sokağa Çıkmayın talimatı verildi. Sadece Pazartesi işe gidecek olanların dışarı çıkması istenirken, iş yerinden izinli olanların sokağa adım atmaması istendi.



Sokağa Çıkma Yasağı ne zaman gelecek?



Türkiye'de şu an için sokağa Çıkma Yasağı sadece Cumhurbaşkanı kararıyla verilebilecek. Ancak dışarda işi olmayanlar kendi Sokağa Çıkma Yasağını ilan etmesi istendi. Sokağa Çıkma Yasağı ilk olarak 28 Mart 2020 ve 29 Mart 2020 hafta sonu uygulanması önerildi.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Ülken için, Sevdiklerin için, Kendin için, Devletine destek ol ve 48 Saat Sokağa Çıkma!