Sağlık Çalışanlarına 100 GB bedava internet kampanyası veriliyor.

Sağlık Çalışanlarına 100 GB bedava internet kampanyası veriliyor. Ancak Sağlık çalışanlarına verilecek 100 GB bedava internet cepten değil. Sadece ev internetinde verilecek 100 GB İnternet ne işimize yarayacak diyen Sağlık çalışanları şu zor günlerde Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone sessizliğiyle isyan çıktı.



Sağlık Çalışanlarına 100 GB İnternet duyuruldu ancak evde değiliz ki!



Dün açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Covid-19 koronavirüs kampanyasında Sağlık çalışanlarına destek için 100 GB ücretsiz internet dağıtılacağı açıklanmıştı. Hangi sağlık çalışanları yararlanacak, 100 GB Ücretsiz internet nasıl alınacak sorularınına yanıt arayan Sağlık çalışanları, Türksat şoku yaşandı.



Sağlık Çalışanları 100 GB interneti akşama kadar işteyiz, Telefonumuza verilmeyecekse evde 100 GB ücretsiz interneti ne yapacağız ve sadece Türksat 100 GB kampanyası olduğunu duyunca isyan ettiler.



1 nisan 2020'de başlıyor ancak Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone sessiz!

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Türksat'tan son dakika olarak yapılan duyuruda "Tüm Sağlık Çalışanlarımıza, ev interneti bitmesin diye 100 GB internet hediyemiz açıklaması yapıldı. 100 GB hediye kota paketi Hizmet numarası, Müşteri numarası ve TCKN ile göndereceği duyuruldu. Gerek kaç Sağlık personeli Türksat internet evinde kullanıyor ki?, gerekse telefona yoksa ne işimiz var diyerek haklı isyanlarını paylaştı.



Sağlık Çalışanları Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom üzerinden 100 GB bedava internet istiyor. Bizde ilan365.net olarak şu zor günlerde Tüm Sağlık Personelimiz için Turkcell'i, Türk Telekom'u ve Vodafone'nu Sağlık personellerimize özel internet kampanyası yapmaya davet ediyoruz!