Savaşçı bu akşam var mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı 13 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? Savaşçı 13 Nisan 2020 yayın akışı FOX TV'de var mı? FOX TV 13 Nisan  2020

Savaşçı bu akşam var mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı 13 Nisan yeni bölüm var mı yok mu? Savaşçı yeni bölüm ne zaman? Savaşçı neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mi yaptı? Savaşçı 13 Nisan 2020 yayın akışı FOX TV'de var mı? FOX TV 13 Nisan  2020 yayın akışı sizler için hazırladık. İşte bu akşam Savaşçı var mı yok mu?







Savaşçı bu akşam yayınlanacak mı? 13 Nisan

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı bu akşam var mı? Savaşçı bu akşam yeni bölüm yayınlanacak mı? FOX TV ekranların sevilen dizisi Savaşçı 13 Nisan 2020 FOX TV yayın akışında yer alacak mı? Savaşçı dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Ekranlarda rekor kıran Savaşçı bu akşam yayınlanacak mı sizin için hazırladık.



FOX TV 13 Nisan 2020 yayın akışı



FOX TV 13 Nisan 2020 yayın akışı yenilendi. FOX TV 13 Nisan 2020 yayın akışına göre Savaşçı yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. İlk olarak Türk İşi Dondurma filmi, hemen ardından Aşk Olsun filmi yayınlanacak. Özetle FOX TV 13 Nisan yayın akışında Savaşçı dizisi yok.





Savaşçı bitti mi final mi yaptı?



Üç haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi için bomba bir iddia ortaya atıldı. Birse Altuntaş'ın haberine göre; Savaşçı dizisi 99.bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Böylelikle koronavirüs salgını nedeniyle Eskişehir’deki çekimlere ara veren yapımlar arasında yol haritası belirleyen ilk dizi Savaşçı oldu. Yani Savaşçı bitmedi ancak sezonu kapattı.



Dizinin 99. bölümle birlikte sezon finali yapacak olması demek 97, 98 ve 99 olmak üzere bu sezon 3 kez daha ekrana gelecek olması anlamı da taşıyor. 97 bölümün hazır olduğu biliniyordu. Diğer 2 bölüm için yeniden çekimlere mi başlanacak yoksa stokta var mı bu konu merak ediliyor.



Şu an için seti duran Savaşçı, Ekranın tek asker dizisi olarak başarılı gidişatını sürdüren Savaşçı’nın Eylül ayında toplanıp 5. sezon çekimlerini yapacağına yönelik de bir beklenti oluştu.