Bugün Ankara'da gerçekleştirilen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a yumruklu saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılarak konuşma gerçekleştirdiği kongrede arbede yaş

Bugün Ankara'da gerçekleştirilen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a yumruklu saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılarak konuşma gerçekleştirdiği kongrede arbede yaşandı. Olayda Savcı Sayan'a tokat atıldığı iddiaları sosyal medyada gündem oldu! Peki Akılı Şehirler ve Belediyeler Kongresinde neler oldu? Savcı Sayan kimle tartıştı? Kim kavga etti?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla, 15 Ocak Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirilen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi' tatsız tamamlandı. İlk olarak CHP'li Belediye başkanlarının kongreyi terketmesiyle birlikte tatsızlık yaşandı. Sonradan sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde AK Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a fiziki temasta bulunularak saldırıldığını gösteren görüntüler sosyal medyaya düştü. Sosyal medyada Akıllı Şehirler Kongresinde yaşanan arbedeye ilişkin görüntüler damgasını vurdu.



SAVCI SAYAN KİMLE KAVGA ETTİ? SAVCI SAYAN'A SALDIRI

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da Ankara'daki Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresine katılmıştı. Ancak kongrede tatsızlık yaşandı ve Savcı Sayan ile henüz kim olduğu bilinmeyen kişiler arasında arbede yaşandı. Sosyal medyada yer verilen görüntülerde Savcı Sayan ile CHP'li Belediye Başkanlarının mı yoksa başkalarının mı arasında arbede yaşandığı henüz bilinemiyor.