30 Mart Pazartesi akşamı 15 bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı.

30 Mart Pazartesi akşamı 15 bölümüyle ekranlara gelecek olan Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı şok etkisi yarattı. Yeni bölümde Nare'ye gidip, Menekşe'nin hamile olduğunu söyleyen Sancar kendi sonunu hazırladı. Buna tahammülü olmayan Nare, Sancar'ı tek kalemde sildi. Peki Sefirin Kızı yeni bölümde neler olacak? Nare ile Sancar arasında her şey bitti mi? İşte detaylar...



Başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı dizinin kadrosunda Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü, Tülin Yazgan, Gonca Cilasun gibi isimler yer alıyor. Nare ve Sancar'ın zorluklarla mücadele eden aşkını anlatan dizinin yeni bölümünde ortalık iyice karışacak.





'BAŞKA KADINDAN ÇOCUK YAPIYORSUN'



Geçtiğimiz hafta Akın krizini başarıyla aşan Nare ve Sancar'ın mutluluğuna gölge düşürecek haber Menekşe'den gelmişti. Eski sevgilisinin Nare ve Sancar'ı birlikte gördüğünü söylemesiyle şok olan Menekşe, sibir krizi geçirmişti. İşte tam o anda düşüp bayılan Menekşe'nin kanamasının olması, hamile olduğunu ortaya çıkardı.



Sefirin Kızı 15. bölüm tanıtımında; Sancar, Nare'ye Menekşe'nin hamile olduğunu söyleyecek. Gözyaşlarına boğulan Nare, "Kalbim beni ele geçirdiğinde seni affetmek için sebep arıyorum. Benim kızıma yeni baba olduğun gün başka bir kadından çocuk yapıyorsun. Benim tahammülüm çok ama o kadar da çok değil. Adını bir daha ağzıma almayacağıma nasuh tövbesi olsun" diyor. Sancar ise Nare'nin bu sözlerinden sonra çöküp kalıyor. Böylece dizide yepyeni bir dönem başlayacak. Çünkü artık Nare ile Sancar diye bir durum ortada kalmayacak.



Sefirin Kızı duygu yüklü yeni bölümüyle 30 Mart Pazartesi akşamı Star TV'de!

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!