Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı, her pazartesi yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Başrollerini Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizide Nare ve Sancar'ın zorluklara rağmen hiç bitmeyen aşkı anlatılıyor.

Star TV'nin çok sevilen dizisi Sefirin Kızı, her pazartesi yeni bölümleriyle ekranlara geliyordu. Başrollerini Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı dizide Nare ve Sancar'ın zorluklara rağmen hiç bitmeyen aşkı anlatılıyor. Bu hafta da 15. bölümüyle ekranlara gelecek Sefirin Kızı ne yazık ki son kez ekranlarda olacak. Çünkü dizi ekibi Muğla'da 15. bölüm çekimlerini tamamladıktan sonra sete ara verdi. Öte yandan oyuncuların sosyal medya hesaplarından verdiği seneye görüşürüz mesajları da kafaları karıştırdı. peki Sefirin Kızı sezonu kapatıyor mu? Nedeni bitiyor? Yeni bölüm ne zaman? Hadi gelin birlikte bakalım...



Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


SEFİRİN KIZI SEZON FİNALİ Mİ YAPIYOR?



Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsün ülkemizde de görülmesinin ardından çeşitli tedbirler alınmaya başladı. Bunlardan biri de dizi setlerine verilen araydı. Neredeyse tüm diziler setlerine 2 hafta ara verdi. Ancak vaka sayılarının artması tedbirlerin daha da sıkılşamasını sağladı. Bu nedenle gerek set ekibinin gerekse oyuncularını korumak isteyen Sefirin Kızı dizisi seti geçici bir süre durdurdu. Şu an için sezon finali mi olacak yoksa dizi devam edecek bilemiyoruz. Ancak dizi bu hafta son kez ekranlara gelecek. 



Eğer virüs etikisini daha da arttırırsa çekimler yapılamaycaktır. Bu nedenle Sefirin Kızı için 15. bölüm sezon finali olabilir.





SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?



Sefirin Kızı, 15. bölümüyle 30 Mart Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Ancak 16. bölüm ne zaman yayınlanacak belli değil. Eğer corona süreci uzarsa Sefirin Kızı 15. bölümle yaz tatiline girecektir. Ancak süreç haziran ayından önce son bulursa Sefirin Kızı sezon finalinden önce birkaç bölüm daha ekranlara gelecektir. 





SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜM ÖZETİ



Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir. Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?



Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır. Nare; Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.