Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisine 12. bölümde başarılı oyuncu Bülent Şakrak dahil oldu.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu ve Engin Akyürek’in yer aldığı Sefirin Kızı dizisine 12. bölümde başarılı oyuncu Bülent Şakrak dahil oldu. Uzun süredir televizyon ekranlarında görünmeyen Bülent Şakrak Sefirin Kızı dizisinde Kahraman Boz karakterine hayat verecek. Hal böyle olunca Sefirin Kızı Kahraman Boz kimdir? Bülent Şakrak hangi dizilerde oynadı? Evli mi çok merak edildi. Hadi gelin birlikte bakalım...

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Sefirin Kızı Kahraman Boz Kimdir?



Sefirin Kızı 12. bölümde diziye dahil olan Bülent Şakrak, Muğla’nın sayılı zenginlerinden ‘Kahraman Boz’ karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.



Eskiden çok varlıklı olan Kahraman, Sancar ve Gediz’in düşmanıdır. Tekrar ortaya çıkmak için fırsat kollamaktadır. Sadıçlarla olan husumeti eskiye dayanan Kahraman’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecektir.



Akın yeni kurbanı yoksa Sancar’ın kız kardeşi mi olacak? Nare, Sancar’ın cevap aradığı sorularından daha ne kadar kaçabilecek? Kahraman’ın sürpriz gelişi Sadıçların başına beklenmedik dertler mi açacak? hep birlikte izleyip göreceğiz...





Bülent Şakrak Kimdir?



Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 43 yaşındaki aktör Başak burcu. 19 Aralık 2015 tarihinde oyuncu Ceyda Düvenci ile evlendi. Çiftin bir erkek çocukları var.



1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu’nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak tiyatroya başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitimin hayatına başladı.



Daha sonra Müjdat GezenTiyatrosu ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu’nda çalıştı. 2004 yılından sonra “Kent Oyuncuları” tiyatrosunda çalıştı.



Pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan tecrübeli aktör Yılan Hikayesi dizisindeki rolüyle geniş kitlelerce tanındı.