Son Dakika Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı var. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş programında tam olarak cevabı bulamadığı tek soru vardı.

Son Dakika Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı var. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ulusa sesleniş programında tam olarak cevabı bulamadığı tek soru vardı. 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı var. ilan365.net olarak yine 4 saat önceden açıklıyoruz.



Sokağa Çıkma Yasağı birazdan duyurulacak!



ilan365 okuyucuları 4 saat önceden tüm Kabine kararlarını bir önceki haberimizde öğrenmişti. O haberde son kez bu hafta sonu Sokağa Çıkma Yasağı olacağını duyurmuştuk. Ancak Recep Tayyip Erdoğan, Yasaklar devam ediyor açıklamaları 65 yaş üstü ve 20 yaş altı hakkında düşünüldü ve hafta sonu dışarı çıkma yasağı olmayacağı iddia edildi. Ancak hükümete yakın kaynaklara açtığımız telefonda gerçekler ortaya çıktı.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


30 Mayıs 2020 cumartesi ve 31 mayıs pazar Sokağa Çıkma Yasağı var!



Bu hafta sonu Sokağa Çıkma Yasağı var. 29 mayıs cumartesi ve 30 mayıs pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı duyurulacak. Birazdan İçişleri Bakanlığı yeni bir genelge yayınlayarak 29 mayıs cumartesi ve 30 mayıs 2020 pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı devam edecek.



Hükümete yakın kaynaktan açıklama!



ilan365.net olarak hükümetin bir numarasına açtığımız telefonda 30 mayıs cumartesi ve 31 mayıs pazar günleri tüm ülke genelinde Sokağa Çıkma Yasağının süreceğini birazdan resmi olarak duyurulacağını açıkladı.