Son Dakika Ziya Selçuk 12 Ekim Okulların açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ziya Selçuk yaptığı açıklama; Okulların sanıldığı gibi açılmadığı, öğrencilerin haftada sadece 2 gün okula gideceğini ve bu okula gitmelerinde sadece isteyen öğrenciler ta

Son Dakika Ziya Selçuk 12 Ekim Okulların açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ziya Selçuk yaptığı açıklama; Okulların sanıldığı gibi açılmadığı, öğrencilerin haftada sadece 2 gün okula gideceğini ve bu okula gitmelerinde sadece isteyen öğrenciler tarafından yapılacağını açıkladı.



Son Dakika 12 Ekim Yüzyüze Eğitim detayları belli oldu!



Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Okulların yüzyüze eğitim geçiş detaylarını açıkladı. Okullar sanıldığı gibi açılmıyor. İşte Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamaların bazıları! Ziya Selçuk; 12 Ekim itibarıyla yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz için yüz yüze ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık diyerek detayları aktardı.



Haftada 2 gün okul olacak!

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!


Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "Yüz Yüze eğitim başlayacak 2., 3., 4., 5., 8. ve 12. sınıflarda sadece haftanın 2 günü okullar açık olacak" açıklaması yaptı. Okulların 12 Ekim'de açılmasında sadece 2 gün okul olacağını duyurdu. Ayrıca Ziya Selçuk Sınıf mevcudu ve okulda kalma süresi azaltılacağını duyurdu. Öğrenciler yeni sınıflarda ders işleyecek ve sınıflar 3'e bölünecek.





İsteyen öğrenci gidecek, isteyen gitmeyecek!



Okulların açılmasıyla ilgili devamsızlık kaldırıldı! İsteyen veliler çocuklarını okula gönderecek, isteyen veliler göndermeyecek. Devamsızlık şartı aranmayacak ve sınırsız esneklik sağlanacak.



EBA devam! Sorumlusunuz



Öğrenciler için 2 gün okula gitme dönemi başlarken, EBA ile alakalı açıklamalar geldi. Ziya Selçuk EBA'dan öğrencilerin sorumlu olacağını, tüm kuralların devamsızlık, ders izleme zorunluluğunun sürdüğünü dile getirdi.



İşte Ziya Selçuk açıklamaları!





500.000 Öğrenciye Tablet dağıtılacak!



Ziya Selçuk, dün Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 500.000 Öğrenciye tablet açıklamalarında bulundu. Evinde Laptop olmayan kalmayacak diyerek ilk etapta 500.000 Öğrenciye tablet verileceğini açıkladı.