TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da 2020 heyecanı yaşanıyor! Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Sorusu yanıtını buldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor yarışmasıyla ilgili yeni sezon detayları Survivor tutk

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da 2020 heyecanı yaşanıyor! Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Sorusu yanıtını buldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor yarışmasıyla ilgili yeni sezon detayları Survivor tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. Survivor 2020 yarışmacıları kimler? Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Sorularının cevabı haberimizde...



TV8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor, 2020 yılında yeni sezonuyla yine TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak! Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışması, yeni sezonda yeni yarışmacılarıyla izleyici karşısına çıkacak. TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının bitmesinin ardından Survivor yarışması da resmen başlayacak! 



Survivor 2020 Ne Zaman Başlayacak?



Survivor yarışması, TV8'de O Ses Türkiye yarışmasının bitmesinin ardından başlayacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda O Ses Türkiye bitecek, ardından da Survivor yarışması başlayacak. O Ses Türkiye yarışması bu yıl 14-15 Şubat 2020 tarihlerinde son bulacak. 15 Şubat 2020 tarihinde O Ses Türkiye final bölümünde O Ses Türkiye'de sezonun şampiyonu belli olacak ve sezon son bulacak. 

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Survivor 2020'nin ilk bölümünün başlayacağı tarih 16 Şubat 2020 olacak! 16 Şubat Pazar günü Survivor 2020 yeni sezon ilk bölümüyle TV8 ekranlarında yayınlanacak! 



Survivor 2020 Konsepti Ne Olacak?



Survivor 2019'da Türkiye-Yunanistan konsepti denense de bu hem maliyet hem de reyting açısından Acun Ilıcalı'yı tatmin etmedi. Survivor 2020'nin yeni bir konseptle veya eskiden olduğu gibi, Ünlüler-Gönüllüler şeklinde gerçekleşeceği açıklandı. 



Survivor 2020 İlk Yarışmasıcı Ersin Korkut



Survivor'ın ilk yarışmacısı olarak komedyen oyuncu Ersin Korkut açıklanmıştı. Ersin Korkut'un dışında ünlüler takımında Uğur Pektaş'ın da yer alacağı iddia ediliyor. Yüzde 90 ihtimalle Uğur Pektaş da Survivor 2020 kadrosunda olacak.