Survivor 2021 yarışması TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Şuan için yarışmanın başlangıç kısımları olduğu için TV8 de belirli günlerde ekrana gelen Survivor 2021 yarışmasının ilerleyen dönemde yayınlandığı gün sayısının da kademeli o

Survivor 2021 yarışması TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Şuan için yarışmanın başlangıç kısımları olduğu için TV8 de belirli günlerde ekrana gelen Survivor 2021 yarışmasının ilerleyen dönemde yayınlandığı gün sayısının da kademeli olarak artması bekleniyor. Bu sezon da geçmiş sezonların çoğunda olduğu gibi Ünlüler - Gönüllüler konseptiyle oynanan Survivor 2021'de heyecan her geçen gün daha da artıyor! Adada hem kendileriyle hem de rakiple mücadele eden yarışmacılar, zorlu parkurların tozunu attırıyor. Survivor 2021 izleyicileri daha şimdiden Survivor'ın bu sezonki şampiyonunu da araştırmaya başladılar.

Survivor 2021'de Ünlüler takımında Batuhan Karacakaya, Çağrı Atakan, Melis Sezer, İsmail Balaban, Hayrettin, Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek gibi isimler yer alıyor. Özellikle yarışmadaki performansı ve yakışıklılığıyla ön plana çıkan genç oyuncu Batuhan Karacakaya Survivor 2021'in en dikkat çeken isimlerinden biri oluyor.

Survivor 2021 Gönüllüler takımı da Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Kalaycıoğlu, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora'dan oluşuyor. Survivor'ın bu sezonki gönüllüleri arasında henüz başlangıç bölümleri itibariyle sivrilen ve dikkat çeken isimler ise Yiğit Poyraz ile Emin Günenç oluyor. Özellikle Yiğit Poyraz kendisine taktığı "Yenilmez" lakabı nedeniyle Ünlüler'i biraz rahatsız etmiş durumda.

Survivor 2021'de yarışmaya Gönüllüler takımında başlayan ancak Acun Ilıcalı'nın açıkladığı üzere ilk konseyde yapılan oylama sonucunda takımında istenmeyen kişi ilan edilerek Ünlüler takımına gönderilen İlayda Şeker şuanda Ünlüler takımında yarışıyor! İlayda Şeker, Survivor 2021'in tanıtımında söylediği "Şekerinizi yükseltmeye geliyorum" sözüyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı. Başarılı yarışmacı, şimdi Ünlüler takımında gösterdiği performansla alkış topluyor.

Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Survivor 2021 Ünlüler Takımında

Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışmacı olarak katılan Batuhan Karacakaya gösterdiği performansla Survivor izleyicilerinin beğenisini kazanıyor. Survivor parkurlarına çabuk adapte olan ve takımının en iyi performansına sahip olan Batuhan Karacakaya, bir dönem ekranların fenomen dizisi haline gelen ve Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde Bülent karakteriyle hatırlanıyor.

Survivor 2021 izleyicileri sosyal medya platformlarında yaptıkları yorumlarla Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i, Ünlüler takımı yarışmacısı oyuncu Batuhan Karacakaya ile Gönüllüler'den Ünlüler takımına geçen İlayda Şeker'in yakınlaştığını iddia ederek aşk dedikodularını paylaşıyorlar. Survivor 2021 izleyicileri sosyal medya hesabında iki ismi birbirine yakıştırmaya başladı. Şimdi Survivor 2021'de aşk bombası patlayacak mı? Bu sorunun yanıtı merak ediliyor. İkiliden bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.