Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 28 Nisan Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geldi.  Survivor kim elendi? 28 Nisan Survivor adaya kim veda etti her yerde aranmaya başladı.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 28 Nisan Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Survivor kim elendi? 28 Nisan Survivor adaya kim veda etti her yerde aranmaya başladı. Dün ödül oyununun oynandığı yarışmada bugün iletişim oyunu ve konsey heyecanı yaşandı. Bu hafta ilk oyunu ünlüler kaybetti ve Yunus Emre'yi yazdılar. İkinci oyunu da gönüllüler kaybetti ve potadaki isim Gizem oldu. . Peki 28 Nisan Survivor sms birincileri kim oldu? Yarışmaya kim veda etti?



Öte yandan Survivor 59. bölüme Nisa'nın demotive oluşu damga vurdu. Oyun sırasında gitmek istiyorum diye ağlayan Nisa, herkesi motivasyonunu düşürdü. Bu duruma kızan Acun Ilıcalı ise "Kimseyi zorla tutmuyoruz. Nisa düşünüp karar versin. Elenmek isterse de yardımcı oluruz." diyerek tepkisini gösterdi.



Survivor'da ünlüler takımından sms birinci olan Aycan ve Mert oldu. Gönüllüler takımının sms birincileri ise Cemal Can ve Barış oldu. 

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar




28 Nisan 2020 Survivor kim elendi?



Survivor bu hafta elenen isim Gizem oldu. Haftalardır oyunlarda beklenilen performansını bir türlü veremeyen Gizem, Survivor'dan elendi.