Survivor Nisa yarışmadan ayrılıyor mu? Acun Ilıcalı Nisa'ya neden rest çekti? Nisa Survivor'dan çekiliyor mu? çok merak edildi. Survivor'da neredeyse üç aylık maratonu tamamlayan yarışmacılar, gittikçe güzelleşen ödüllerle daha da motive olmaya başladı.

Survivor Nisa yarışmadan ayrılıyor mu? Acun Ilıcalı Nisa'ya neden rest çekti? Nisa Survivor'dan çekiliyor mu? çok merak edildi. Survivor'da neredeyse üç aylık maratonu tamamlayan yarışmacılar, gittikçe güzelleşen ödüllerle daha da motive olmaya başladı. Öte yandan çeyrek finale kalabilmek için büyük savaş veren takımlar ve yarışmacılardan bazıları  duygusal çöküntüler nedeniyle düşüş yaşamay başladı. İşte bu isimlerden biri gönüllüler takımında yarışan Nisa oldu. 



'Survivor'da adapte olmakta zorlanan Nisa'nın Survivor'dan çekilip çekilmeyeceğini her yerde aranmaya başladı. Daha önce de gitmek isteyen ve ağlayan Nisa'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.



Çünkü Survivor 59. bölümde oynanacak ödül oyununda hem ünlüler hem gönüllüler canla başla mücadele ediyor. Ancak gönüllüler takımında yer alan Nisa, yarışma sırasında ağlamaya başlıyor. Yasin tarafından da uyarılan ve diğer alanda beklemesi söylenen Nisa, Yasin'e 'olmuyor' diyerek isyan ediyor.





Bu duruma sinirlenen ve alışkanlık haline geldiğini düşünen Acun Ilıcalı ise "Kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam edebilir. Bize net olarak başvuruyorsa da yarışmadan elenmesine müsaade ederiz" dedi. Hal böyle olunc Nisa'nın Survivor'dan ayrılıp ayrılmayacağı çok merak edildi.



Survivor Nisa ayrılacak mı? Çekiliyor mu

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


Zaman zaman motivasyonu düşen Nisa, geçtiğimiz hafta ödül oyununda babasıyla mesajlaştı. Babasına Survivor’dan gitmek istediğini dile getiren Nisa ” kendi hayatımı istiyorum, artık yapamıyorum gelmek istiyorum ” yazmıştı. Oyunlara isteksiz çıkan ve kaybettiği oyunlardan sonra moral olarak daha da düşen Nisa takım arkadaşlarının ve Survivor ekibinin de sabrını artık iyice zorlayınca Acun Ilcalı da tepki gösterdi.



Ilıcalı'nın bu sözlerinin ardından daha çok ağlayan Nisa, kendi isteği ile yarışmadan çıkacak mı? Ne karar verecek? merak edildi yoksa son zamanlardaki tutarsız davranışları diskalifiye olmasına mı sebep olacak? Bu akşam izleyip göreceğiz.





Nisa geçtiğimiz haftalarda da voleybolcu olmasına rağmen voleybol oyununda oynamamış ve takım arkadaşlarını zor durumda bırakmıştı. Ardından bunu geride bırakan Nisa kısa bir süre sonra motivasyonunu kaybedince 27 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde de benzer bir sorun yaşadı.





Survivor 27 Nisan Nisa'yı Barış teselli etti



Geçtiğimiz hafta Survivor'da Barış ve Yasin arasında kavga çıkmıştı. Bunun ardından yarışmacılar ceza aldı ve uyarıldı. Ancak bu durum gönüllüler takımını karıştırdı. Çünkü Nisa, Yasin'le kavga eden Barış'a gidip "Survivor'a neden geldin? Herkesin motivasyonunu düşürüyorsun. Bence bugün barakaya gelme, dışarıda uyu" demişti. Bu durum izleyicilerin hoşuna gitmedi. Ancak Survivor 27 Nisan'da ağlayan ve mutsuz olan Nisa'ya Barış destek oldu. Hatta o ağlarken ona sarılarak teselli bile etti. Bu durum da sosyal medyada çok konuşuldu.





Survivor Nisa kimdir?



Yarışmanın favorilerinden Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998’de Çekya’nın başkenti Prag’ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.