Çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı. Kendisine küfreden takipçisine yine küfürle yanıt veren Taha Duymaz şikayet edildi ve hesabı kapandı.

Çektiği yemek videolarıyla ünlenen Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı. Kendisine küfreden takipçisine yine küfürle yanıt veren Taha Duymaz şikayet edildi ve hesabı kapandı. Hal böyle olunca Taha Duymaz Instagram hesabı neden kapatıldı? Taha Duymaz kimdir? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. 



Çektiği yemek videolarıyla fenomen olan Taha Duymaz'ın sosyal medya hesabına erişim engeli geldi. Taha üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Intagram hesabım kapatıldı, sonunda bazı insanlar amacına ulaştı.Sabahtan beri kendime gelemedim.Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim.Ben kendimde değildim, yıllarım elimden alındı.Herkes hakkını helal etsin.





Taha Duymaz kimdir? Kaç yaşında 



Hatay'ın Yayladığı ilçesinde yaşayan Taha Duymaz, Instagram üzerinden çektiği yemek videoları sayesinde 1 milyon takipçiye ulaştı. Sosyal medya fenomeni haline gelen Taha Duymaz'ın küçük mutfağında yaptığı yemek videolarını beğenenler olduğu gibi duygu sömürüsü yaptığını düşünenlerde mevcuttu. Geçtiğimiz günlerde Instagram canlı yayınında gelen bir küfürlü bir yoruma sinirlenen Taha Duymaz takipçisine hakaret etti. Bu olayın ardından onlarca kişi şikayet edince Duymaz'ın hesabı kapatıldı.



Taha Duymaz'ın Instagram hesabı neden kapatıldı?



Evinin küçük mutfağında kendi imkanlarıyla yaptığı yemekler ile fenomen olan 1 milyon takipçisi olan Taha Duymaz'ın Instagram hesabı kapatıldı. Zaman zaman canlı yayın yapan Duymaz, bir takipçisinin annesine küfür etmesine çok sinirlendi. Kendine hakim olamayan Taha da karşılığında küfür edince hesabına şikayet yağdı. Bu nedenle 1 milyon takipçili sosyal medya hesabını kaybetti.