Uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Mikrofonu açık kalan öğrenci Tuğba, Öğretmenine ağır hakaret ederken o anlar videoya yansıdı.

Uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Mikrofonu açık kalan öğrenci Tuğba, Öğretmenine ağır hakaret ederken o anlar videoya yansıdı. Öğretmenine ağza alınmayacak şeyler söyleyen Tuğba kısa sürede Türkiye gündemine oturdu. İşte uzaktan eğitimde gelinin son nokta.



Öğrencinin mikrofonu açık kaldı!



Bir tane kitabı olduğuu isteyen Üniversite hocası "Sosyal Sorunlarla Güncel Tartışmalar" isimli kitabı olmasını isteyen hocasına "Kendi kitabını istedi mal mı ne ya bu adam" diyen öğrenciye "Evet malım Tuğba, mikrofonun açık, terbiyesizlik yapma" diyerek geçiştirdi.



Üniversite hocası şok oldu!



Sivas Cumhuriyet Üniversitesi hoca olduğu öğrenilen Doç. Dr unvalı Üniversite hocası canlı yayında neye uğradığını şaşırdı. Tuğba konuyla ilgili sesin gittiğini öğrenince adeta ne yapacağını şaşırdı. Kesin bir şey var ki Tuğba Üniversiteyi oldukça zor bitirecek. Uzaktan Eğitimin zararları konuşulduğu bu günlerde Tuğba bir çok kişi de terbiyesiz olarak lanse etti!



İşte o anlar!





Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar kitabı kime ait?

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak


Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde yaşanan mikrofon hakareti sonrası "Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar" kitabı kime ait, hangi hocaya hakaret edildi soruları araştırılıyor. Doç Dr. Yılmaz Daşlı'ya ait kitap, Sivas Cumhuriyt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretmeni.