Uzmanlar Altın için ne diyor? Altın fiyatlraı 22 Nisan Çarşamba günü ne kadar oldu? Gram Altın ve Çeyrek altın yükselmeye devam edecek mi? ONS Altın kaç dolar? Yatırımcının Güvenli Liman olarak gördüğü Altının son dönemde ateşi düşmüyor. Altın fiyatları

Uzmanlar Altın için ne diyor? Altın fiyatlraı 22 Nisan Çarşamba günü ne kadar oldu? Gram Altın ve Çeyrek altın yükselmeye devam edecek mi? ONS Altın kaç dolar? Yatırımcının Güvenli Liman olarak gördüğü Altının son dönemde ateşi düşmüyor. Altın fiyatları KOronavirüs salgını ve petrolde yaşanan dalgalanmalarla birlikte tarihi rekor seviyeleri test etmeye devam ediyor. Peki Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Şimdi Altın alınır mı? 22 Nisan Altın fiyatları ne kadar? Sizler için araştırdık...



Altın piyasaları tarihin en hareketli dönemini yaşıyor! Koronavirüs salgınının Tüm Dünyayı adeta esir etmesinin ardından Altın fiyatları tarihi rekor seviyeleri tek tek kırıyor ve Altının hızı kesilemiyor. Milyonlarca yatırımcı ve vatandaş da bu süreçte Altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcının güvenli liman olarak nitelendirdiği Altın 22 Nisan Çarşamba günü ne kadar oldu? Gram Altın, Çeyrek Altın, Cumhuriyet Altını, Ata lira, Ons altın ne kadar? Kısa ve orta vadede en kârlı yatırım aracı olarak karşımıza çıkan Altın fiyatları, 22 Nisan Çarşamba günü de yükselişini sürdürüyor. Hafta başında ufak bir dengelenme ve düşüş yaşayan Altın fiyatları, 22 Nisan Çarşamba yeniden yükselişe geçti. Peki şuanda Altın alınır mı? Uzmanlardan Altın yorumları. Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Gram Altın 400 TL olacak mı? Çeyrek Altın 600 TL'yi aştı 700 TL'ye koşuyor! 



Altın fiyatlarında hafta başında yaşanan düşüşün ardından tekrar yükseliş sinyalleri gelmeye devam ediyor. Altın fiyatları, Ons Altın'da 1670 Dolar direnç noktasının kırılmasının ardından yukarı yönlü seyrini sürdürüyor. Uzmanlar, Korona sonrası dönem için muhtemel senaryolar üzerinden de yorumlar yaparak Altın fiyatlarının ateşinin uzunca bir dönem daha kesilmeyeceğini iddia ediyor. Şöyle ki, Merkez Bankalarınca yaşanan parasal genişlemeler, özellikle Dolarda karşılıksız para arzı, Altın fiyatlarını Korona sonrası normalleşme döneminde de artırabilir deniyor. 



GRAM ALTIN NE KADAR OLDU? 22 NİSAN GRAM ALTIN FİYATLARI



Gram Altın, 22 Nisan Çarşamba saat 12:56 itibariyle ALIŞ 382,08 TL - SATIŞ 382,19 TL olarak işlem görüyor. Gram Altın'da Pazartesi günü yaşanan ufak düşüşlerin ardından 22 Nisan Çarşamba %1,05'luk artış yatırımcının yüzünü güldürüyor. Gram Altın'da uzmanlar tarafından 400 TL seviyeleri telaffuz edilmeye başlandı. Gram Altın'da önceki gün kapanış 378,23 TL'den olmuştu. 



ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? 22 NİSAN ÇEYREK ALTIN FİYATLARI



Çeyrek Altında da 22 Nisan Çarşamba yükseliş hakim. Çeyrek Altın an itibariyle ALIŞ 614,90 TL - SATIŞ 628,90 TL olarak işlem görüyor. Çeyrek Altında da %1,09 oranında artış gözleniyor. 



CUMHURİYET ALTINI NE KADAR OLDU? 22 NİSAN CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI



Cumhuriyet Altını ALIŞ 2.451,50 TL - SATIŞ 2.510 TL olarak işlem görüyor. Cumhuriyet Altınında önceki kapanış 2.483 TL seviyesinde idi. 

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


UZMANLAR BU HAFTA SIÇRAMA BEKLEMİYOR



Uzmanlar Altında bu hafta büyük sıçramalar beklenmediğini ifade ediyor. Altına yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, iyi pozisyon almaları ve Altın grafiklerinin iyi izlenmesi uzmanlar tarafından öneri olarak sunuluyor.