Kanal 7 Yemin ne zaman bitecek? Sezon finali mi yapıyor? Yemin dizisi 3. sezon olacak mı çok merak edildi.

Kanal 7 Yemin ne zaman bitecek? Sezon finali mi yapıyor? Yemin dizisi 3. sezon olacak mı çok merak edildi. Başrollerini Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin paylaştığı Yemin, iki sezondur reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir heyecanın yaşandığı Reyhan ve Emir aşkının yaşandığı dizide yeni bir gelişme yaşandı. Yemin dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı ve geçici süreliğine ekranlara veda edeceği belirlendi. Peki Yemin ne zaman sezon finali yapıyor?



Yemin ne zaman sezon finali yapıyor? 2020



Karamel Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda; Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem Gül, Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner ve Cansın Mina Gür gibi oyuncuların yer aldığı Yemin dizisi bu cuma yayınlanacak olan 240. Bölümü ile ikinci sezonunu sonlandıracak.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Yani Yemin dizisinin sezon finali bölümü, 1 Mayıs Cuma günü Kanal 7 ekranlarında olacak. Peki Yemin dizisinin 3. sezonu olacak mı?



Yemin dizisi önümüzdeki sezonda da tüm hızıyla devam edecek. Ancak dizide Reyhan'a hayat veren başrol oyuncusu Özge Yağız diziden ayrılacak?





Yemin Reyhan ölecek mi? Özge Yağız neden ayrıldı?



Yemin dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Özge Yağız oldukça büyük bir fan kitlesine sahip. Yemin dizisinde oyunculuğunu da kanıtlayan güzel yıldız, haftalık yapımlarda boy göstermek için risk aldı. Meslektaşı Hazal Subaşı'nın izinden giden Özge Yağız'ı önümüzdeki sezon iddialı bir dizide izleyebiliriz.



Yani Özge Yağız kariyerinde daha büyük işler yapabilmek için Yemin'den ayrıldı.