Zalim İstanbul Fikret Kuşkan ayrıldı mı? Neden diziden ayrıldı? Yeni sezonda Agah Karaçay olacak mı? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un paylaştığı Zalim İstanbul dizisi iki sezondur pazartesi akşamları Kan

Zalim İstanbul Fikret Kuşkan ayrıldı mı? Neden diziden ayrıldı? Yeni sezonda Agah Karaçay olacak mı? her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un paylaştığı Zalim İstanbul dizisi iki sezondur pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyordu. Ancak corona virüs edeniyle Mart ayından bu yana ekranlara ara veren Zalim İstanbul haftalardır yayınlanmıyordu. Ancak normalleşme sürecinin başlamasıyla Avşar Film ve Kanal D, dizinin yeniden sete çıkmasına karar verdi. Bu kararın ardından sosyal medyada Zalim İstanbul'da Agah Karaçay karakterine hayat veren Fikret Kuşkan'ın sete dönmeyeceği iddiaları ortaya atıldı. Hal böyle olunca izleyiciler Zalim İstanbul Agah diziden çıkacak mı? Fikret Kuşkan diziden ayrılıyor mu? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.





Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul'dan ayrıldı mı?



Ne yazık ki önümüzdeki hafta sete çıkacak olan Zalim İstanbul dizisinden başrol oyuncusu Fikret Kuşkan ayrıldı. Bu akşam sosyal medya hesabından açıklama yapan usta oyuncu, 36 bölüm boyunca hayat verdiği Agah Karaçay karakterine veda etti. Peki Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul'dan neden ayrıldı?



Zalim İstanbul Fikret Kuşkan neden bıraktı? İşte sebebi

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fikret Kuşkan, kronik rahatsızlıkları nedeniyle sete çıkamayacağını bu konuda doktor raporları olduğunu söyledi. Yani Kuşkan tam da bu  nedenle diziye veda etmek zorunda kaldı. Özetle Fikret Kuşkan, Zalim İstanbul dizisinden corona virüs döneminde kronik hastalıklarının sıkıntı yaratma ihtimali sebebiyle ayrılmak zorunda kaldı. Peki Agah Karaçay'a ne olacak? Yeni sezonda  olacak mı?





Zalim İstanbul yeni sezonda Agah Karaçay olacak mı?



Bunu henüz bilemiyoruz. Çünkü senaryonun gidişatının değişeceği kesin. Özetle bu durumda Zalim İstanbul dizisindeki Agah Karaçay için iki ihtimal var. İlki Agah ya ölecek ya da yurt dışına vs. gitmiş gibi gösterilecektir. İkinci seçenek ise dizide Agah Karaçay karakterine yeni bir oyuncunun hayat verme ihtimali. Hangi ihtimal gerçek olacak ilerleyen zamanlarda izleyip göreceğiz.