12 Mart 2019 tarihinde yayınlanan ilan ile Keşan Belediyesi farklı kadrolarda işçi alımı yapacağını duyurdu. Belediye Greyder Operatörü, elektrik teknisyeni, Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri), Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü kadroları için

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
12 Mart 2019 tarihinde yayınlanan ilan ile Keşan Belediyesi farklı kadrolarda işçi alımı yapacağını duyurdu.

Belediye Greyder Operatörü, elektrik teknisyeni, Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri), Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü kadroları için deneyimli işçi alımı yapacağını açıkladı.

Adayların tecrübeli olmalarının yanı sıra ilanda verilmiş başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

Greyder Operatörü alımı için adayların 2 yıl tecrübeli olmasının yanı sıra toplamda 1 kişilik alım yapılacağı bildirilmiştir. İlgili kadroya başvuru sağlamak isteyen adaylar 00004876968 ilan numarası ile Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden ilgili ilanı görüntüleyerek başvuruda bulunabilirler.

Oto Bakım Onarımcısı (Oto Mekanikeri) kadrosu için ise yine 2 yıl deneyim şartı aranmakta olup toplamda 1 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 00004877030 numaralı ilan ile işkur üzerinden başvurularını yapabilirler.

Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) kadrosu için 2 yıl deneyim şartı ve toplamda 1 kişi alınacağı bildirilmiştir. Kadroya başvuru sağlamak isteyen adaylar işkur üzerinden 00004877010 numaralı ilan ile işlemlerini yapabilirler.

Bir diğer kadro ise elektrik teknisyeni olarak açıklanmış olup adayların 2 yıl deneyimli olması gerekmektedir. Toplamda 1 kişilik alım yapılacağı bildirilmiştir. Adaylar 0004876992 numaralı ilana giderek başvuruda bulunabilirler.