10000 20000 30000 40000 50000 TL Nakit Ödeme Başladı! TC kimlik numarasına göre ödemeler olacak

İş bankası banka hesabı olanlar için yeni duyuru! Nakit ihtiyacınıza anında çözüm gelecek! Hemen onaylanan ihtiyaç kredi İş bankası banka hesabı olanlar için yeni duyuru! Nakit ihtiyacınıza anında çözüm gelecek! Hemen onaylanan ihtiyaç kredi

Akbank üzerinden başlatılan yeni kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte işlemler gerçekleştirilecek ve ihtiyaç kredisi kullandırılacaktır. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde, ödemeler gerçekleştirilir. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, dilediğiniz zaman bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasını hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. 

Akbank cep telefonu üzerinden SMS atarak sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi yazıp boşluk bırakıp, kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına gönderin ve bu bankanın yapmış olduğu, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılın. 50000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi verilmektedir. 

Emekli olan vatandaşlarda yapılan bu kampanyalara katılabilir ve diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. Emekli maaşınızı, Akbank üzerinden almak istiyorsanız, kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında hem maaş, taşıma işlemlerinizi gerçekleştirebilir hem de yüksek limitli kredi kullanabilirsiniz. 

Akbank üzerinden internet bankacılığı veya mobil bankacılık kullanarak direkt kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu kredilerde kullandığınız hesap üzerinden aldığınız internet bankacılığı ile birlikte giriş yaptıktan sonra ne kadar kredi alacağınızı görebilir ve onaylanan kredinizi anında hesaba atabilirsiniz. Kredi başvurusu 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Dilerseniz bu kredileri 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz.