Ülkemizin güvenliğinde sorumlu ve iç düzeni sağlayan polis memurları devlet memurları kapsamında yer aldığı için yılda 2 sefer maaşlarına zam almaktadır. Ocak ile Temmuz aylarında maaşlarına enflasyon oranına göre zam yapılan polis memurlarının maaşları

Ülkemizin güvenliğinde sorumlu ve iç düzeni sağlayan polis memurları devlet memurları kapsamında yer aldığı için yılda 2 sefer maaşlarına zam almaktadır. Ocak ile Temmuz aylarında maaşlarına enflasyon oranına göre zam yapılan polis memurlarının maaşları hakkında gerekli bilgiler haberimizde verilmiştir. 



Polis memurlarının maaşları hizmet yılına, görev aldığı bölgeye, evli veya bekar oluşuna, sendika üyesi olup olmamasına, memurluğa başlama tarihine ve bir çok etkene göre değişiklik göstermektedir. İlan365 olarak yeni göreve başlamış 1 ocak 2019 tarihinde işe başlamış, bekar, sendika üyesi olmayan ve görev yeri İstanbul olarak seçilmiş bilgiler neticesinde polis memuru maaşları hakkında bilgi aktarmaya çalışacağız.



Maaş robotu kullanılarak hesaplanan polis memuru maaşı 5,675.21 ₺ olarak hesaplanmıştır. Bu maaş bilgisi önlisans ve ya lisans mezunu, 1 ocak 2019 tarihinde göreve başlayan, bekar, sendika üyesi olmayan ve görev yeri İstanbul olan polis memuru maaşıdır. Ayrıca hesaplama yapılırken 2019 Temmuz ayı baz alınmış olup, gerekli detaylar aşağıda görsel olarak aktarılmıştır.



Polis memuru maaşları ne kadar?





Eğer siz polis memuru maaşını farklı bilgiler ile çıkarmak istiyorsanız maaş robotunu kullanarak hesaplama yapabilirsiniz.

KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı! KPSS Şartı Var: Bakanlıktan 1071 Sözleşmeli Personel Alımı!


Maaş bilgisi hesaplama için tıklayın