Otomobil fiyatlarının fahiş rakamlara ulaştığı günümüzde vatandaşlar farklı yollar aramaya başladı. Bu anlamda devlet icralık araçları uygun fiyatla satıyor.

Peynir ekmek gibi satılıyor!  82.000 TL'ye Citroen alabilirsiniz! Piyasanın yarısından da daha ucuz! Son olarak İstanbul Çevre Şehircilik ve İklim Müdürlüğü bu şekilde bir ilan açtı ve binek ve ticari karışık olmak üzere 86 adet araç satacağını duyurdu. Araç çeşitlerine baktığımızda minibüs ve otobüslerin yanında motosiklet, çekici, ambulans gibi farklı araçlarında satışta olduğu görülüyor.   

2008 model Citroen Jumpy kamyonet 82.000 TL’den satıldı. 2011 model Audi A6 ise 290.000 TL’den satılmıştı. 2014 model Renault Trucks çekici ise 700.000 TL’den listede yerini almıştı.

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak

İhale Ne Zaman Olacak

Kurumun yaptığı satış 11 Kasım günü gerçekleşti. Katılımcılar açık bir şekilde tekliflerini sundular. Kurumun kendi binasında yapılan ihale sonunda onlarca kişi yeni araçlarına kavuştular.

Eğer sizlerde bu tarz ihalelerden ucuza araç almak isterseniz. E-İhale sitesini takip edebilirsiniz.

Site üzerinde farklı kurumların satışlarından ilanlar yer almaktadır. İsterseniz bu siteye üye olup sizlerde ihalelere hızlıca katılabilirsiniz. Ama katıldığınız ihalenin bedeli kadar para hesabınızda mevcut olmalıdır.

Eğer bir ilanı kazanırsanız kısa süre içinde size satış belgeniz gönderilecektir. Bu belgeyle kuruma başvurup kolayca aracınıza alabilirsiniz.

ilan365.net özel haber