Her hafta birbirinden farklı ürünleri ve kaçırılmayacak fırsatlarıyla Bim market zinciri yeni aktüel indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Giyimden aksesuara, teknolojik ürünlerden ev tekstiline, gıdadan hobi ürünlerine kadar birçok üründe kaçırılmayac

Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları Balkon ve Mutfak Konforu İçin İpuçları
Her hafta birbirinden farklı ürünleri ve kaçırılmayacak fırsatlarıyla Bim market zinciri yeni aktüel indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Giyimden aksesuara, teknolojik ürünlerden ev tekstiline, gıdadan hobi ürünlerine kadar birçok üründe kaçırılmayacak fırsatlar sizi bekliyor. 6 Kasım 2020 Cuma günü Bim marketler zincirine hangi ürünler gelecek ? Hangi ürünlere indirim gelecek ? Bu Cuma Bim'e neler gelecek ?

Bim marketler zinciri bu haftaki aktüel ürünler indirimli kataloğun ilk sayfasında 42 inç full hd tv, radyatör, dikey ısıtıcı, vidalama seti, epilasyon makinesi, erkek bakım seti, havlu seti, bornoz çeşitleri, 3 basamaklı merdiven, cam sıvı sabunluk, paspas çeşitleri, pamuklu yolluk gibi daha çok evde kullanılabilecek ürünler yer alıyor.



 

Bim marketler zinciri aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise daha çok temizlik ürünleri ve ev tekstili ürünleri yer alıyor. Bulunan ürünler arasında, Fakir'in dik durabilen süpürgesi, desenli tek kişilik yorgan, desenli çift kişilik yorgan, silikon elyaf yastık, raf düzenleyici, polarlar, saat gibi birçok kaliteli ve herkesin ihtiyacı olan ürünler yer alıyor.



 

Bim aktüel ürünler bu haftaki kataloğunun üçüncü sayfasına baktığımızda ise, mutfakta kullandığımız ürünleri görüyoruz. Meyve sıkacağı, blender seti, Türk kahvesi makinesi, ışıklı cam kettle, katlanır masa, meşrubat bardağı, tabak gibi mutfakta sıklıkla kullandığımız ve her zaman ihtiyaç olabilecek ürünlerde en uygun fiyat garantisi.



Aktüel ürünler kataloğunun dördüncü sayfasında daha çok çocukları sevindiren ürünler yer alıyor. Özellikle kız çocuklarının çok sevdiği LOL bebeklerin olduğu giyim, çorap, kırtasiye ürünleri ve oyuncaklarının bulunduğu ürünler yer alıyor. Erkek çocukların da seveceği Rafadan Tayfa'nın da pijama takımı, eşofmanı ve sweatshirt gibi ürünleri yer alıyor.



 

Son olarak ise Bim'de raflarda bulunan indirimli ürünler son sayfa da yer alıyor.