Vatandaşın cep dostu, aile ekonomisine katkı yapan marketlerden Şok marketten kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı haberi geldi. Şok marketlerde 8 Ocak Cuma günü başlayacak olan kampanya, görenleri şaşkına uğratacak.

Vatandaşın cep dostu, aile ekonomisine katkı yapan marketlerden Şok marketten kaçırılmayacak bir kampanya fırsatı haberi geldi. Şok marketlerde 8 Ocak Cuma günü başlayacak olan kampanya, görenleri şaşkına uğratacak. 8 Ocak Cuma günü başlayacak olan kampanya 6 gün sürecek. Şok bu hafta başlayacak olan aktüel ürün satışları, 12 Ocak Perşembe günü son bulacak. Kampanyalı ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmakta fayda var.  Hangi mağazada kaç stok var bilinmese de, her şubede ürünler bulunacak. Şok market aktüel katalog da neler var ? Şok marketten neler alınmalı ? Şok indiriminde neler var, hangi ürünler indirime girecek ?

Şok markete bu Cuma birbirinden farklı ve işe yarar ürünler, aktüel ürün olarak gelecek. Şok markete daha önce bu tarz ürünler gelmemişti. Şok markete eviniz de kullanabileceğiniz hem çok kullanışlı hem de çok uygun fiyatlı mobilyalar geliyor. Asude markasının köşe koltuk takımı iki farklı renk seçeneği ile sizleri bekliyor olacak. Gri ve siyah renk seçeneği olan Şok markete gelen köşe koltuk takımı 2 yıl garantili olarak satışa çıkacak. Ayrıca köşe koltuğu birbirinden bağımsız 2 farklı kanepe olarak da kullanabilirsiniz. Yastık kılıfları fermuarlıdır ve bu şekilde istediğiniz zaman yastık kılıflarını çıkarıp yıkayabilirsiniz. Koltuğun montaj aparatları ve ürün yastıkları kutunun içerisindedir. Şok markete gelen Asude köşe koltuk takımı 799 TL'den satışa çıkacaktır.

Ayrıca Şok markete, 5 raflı metal kitaplık da gelecektir. Şok market kitaplık fiyatı 179 TL'dir.

Yine aynı metal serinin devamı ürünler de vardır. Şok market 5 raflı kitaplığın takımı olan metal çalışma masası da 149 TL'dir.

2 yıl garantili çalışma masası sandalyesinin fiyatı da 229 TL'dir.



Şok market aktüel kataloğunun ikinci sayfasına baktığımız zaman ise daha çok evinizin tamir ve montaj işlerinde kullanabileceğiniz ürünlerin olduğunu görürsünüz. 12 V aküllü matkap, 2 yıl garantili olarak sizleri 169 TL ile Şok marketlerde bekliyor olacak. Bunun yanında Alet takım çantası da 36,95 TL'dir.

6+1 tornavida 24,95 TL'den sizleri Şok markette bekliyor olacak.

Basamaklı tabure isteyen vatandaşlar için de Şok market basamaklı tabure 29,90 TL'dir.

Lamba anahtarı, topraklı prizin fiyatı da 5,99 TL'dir.

3'lü grup priz ise 1.5 metredir. 1.5 metre uzunluğunda olan 3'lü uzatma kablosu 17,95 TL'dir.

6'lı grup priz isteyenler için de 2 metre uzunluğunda 6'lı uzatma kablosu satılmaktadır. 6'lı grup prizin fiyatı ise 24,95 TL'dir.

Ve yine Asonic markasının 6 Ocak'ta gelen karaoke mikrofonu ve powerbankından sonra bu defa da kulaklıkları gelmiştir. Asonic markasının 2 yıl garantili bluetooth kulaklığı 49,95 TL'dir.

Yine Asonic markasının hoparlörleri de sizleri Şok marketlerde bekliyor olacak. Asonic bluetooth hoparlörü 34,95 TL'dir.

Son olarak 25 TL üzeri alışverişlerde indirimli olarak alabileceğiniz kasa yanı ürünlerde sizleri bekliyor.