İstanbulkart'larda büyük devrim! Artık İstanbukart ile taksi ücretleri de ödenebilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyurdu.


İstanbulkart'larda büyük devrim! Artık İstanbukart ile taksi ücretleri de ödenebilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Yapılan anlaşmayla artık taksilerde de İstanbulkart geçerli olacak. İlk yolculuklar ise indirimli olacak.


İstanbulkart artık takside de geçerli olabilecek! İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapılan anlaşmayı duyurdu. Ayrıca 11 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında İstanbulkart'la yapılacak ilk yolculuklar yüzde 20 indirimli olacak.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi, BiTaksi uygulamasıyla yaptığı anlaşmasını duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre BiTaksi kullanıcıları artık yolculuk ücretlerini İstanbulkart'la ödeyebilecek.


İBB iştiraki BELBİM A.Ş. ile BiTaksi anlaşması sonucu İstanbulkart ile taksi ödemeleri yapılabilecek.


İstanbulkart, BiTaksi'ye ödeme yöntemi olarak eklendi!


Duyuruda 11 Ocak-11 Şubat tarihleri arasında İstanbulkart'la yapılacak ilk yolculukların yüzde 20 indirimli olacağına da yer verildi.


Peki ödemeler nasıl olacak?

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!

Yolculuk sonunda telefona gelen ödeme ekranında, İstanbulkart'ını telefonlarının arka kısmına dokundurarak ödeme yapabilecek.