Muhittin Böcek Son durumu Muhittin Böcek öldü mü soruları şu sıralar özellikle de Antalya'da çok soruluyor. Koronavirüs tedavisi gören ve tedbir amaçlı uyutulduğu öğrenilen Muhittin Böcek son durumu hkkında gelişmeleri sizler için paylaşıyoruz.

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir

Muhittin Böcek Son durumu Muhittin Böcek öldü mü soruları şu sıralar özellikle de Antalya'da çok soruluyor. Koronavirüs tedavisi gören ve tedbir amaçlı uyutulduğu öğrenilen Muhittin Böcek son durumu hkkında gelişmeleri sizler için paylaşıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüs tedavisi gördüğü açıklanmıştı. tetikleyici olarak astım hastası da olduğunu öğrendiğimiz Muhittin Böcek şu sıralar ciğerleri daha da tahribat görmesin diye uyutulmakta. 



17 Ağustos'ta virüs testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Astım hastası olan Muhittin Böcek'in, akciğerlerinde tahribat oluştuğu, ciğerlerinin daha fazla zarar görmemesi için tedbir amaçlı uyutulduğu açıklandı. Muhittin Böcek, 24 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. 



Açıklamada, "Sosyal medyada asılsız ve çirkin haberler dolaşmaktadır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in durumu yoğun bakıma alındıktan sonra daha iyiye gitmekte olup tedavisine devam edilmektedir. En yakın zamanda bizlerle olacaktır" denildi.



CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar da, corona virüs tedavisi gören Böcek'in sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bayar, açıklamasında, “Corona virüs tedavisi gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla alakalı sosyal medyada ve kamuoyunda yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız Muhittin Böcek'in rutin tedavisine titizlikle devam edilmekte, sağlık durumu düne göre daha iyiye gitmektedir. Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını, görevinin başına dönerek hizmetlerine devam etmesini temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi.



Akciğerleride mevcut hasar sebebiyle daha da zarar görmemesi için uyutulan Başkan Böcek'le ilgili bazı sosyal medya hesaplarında öldüğü yönünde paylaşımlar yapılmıştı. Muhittin Böcek ile alakalı son dakika açıklamalar geldikçe sevenleri ile paylaşacağız. 



Muhittin Böcek, Türk Siyasetçi Muhittin Böcek 1962'de Konyaaltı'nda doğmuştur. Aslen Yörük'tür. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra zirai üretim ve ulaşım sektörlerinde çalıştı. Halkla İlişkiler ve İktisat alanında yükseköğrenimini tamamladı.