Birol Namoğlu sağlık durumu şu sıralar çok merak ediliyor. Çünkü ünlü Grup Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu nun Corona virüsüne yakalandığı son dakika olarak açıklanırken, Özellikle de aylardır çok dikkat ettiği ve Corona virüsüne yakalandığını üzün

Birol Namoğlu sağlık durumu şu sıralar çok merak ediliyor. Çünkü ünlü Grup Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu nun Corona virüsüne yakalandığı son dakika olarak açıklanırken, Özellikle de aylardır çok dikkat ettiği ve Corona virüsüne yakalandığını üzüntülü bir şekilde anlattığı da belirtiliyor. Son dakika haberlerde Birol Namoğlu nun sağlık durumu çok merakla araştırılırken bizzat kendisi yaptığı açıklama ile Şimdilik hafif ağrılar ile devam ettiğini belirtirken, ilaçlarını içtiğini de söylerken, özellikle de çok dikkat ettiğini ve kendisine nasıl bulaştığını anlamadığını belirtmesi Herkese çok üzdü.



Şu sıralar evinde kendi kendine izole ettiğini ve karantinada bulunduğunu açıklayan ünlü müzisyen Birol Namoğlu, Gripin grubunun solisti olmak da iken enfekte olduğunu açıklaması sonrasında sağlık durumu konusunda açıklama yapmaya devam etmesi ve sevenlerine bilgilendirmesi sürekli olarak gözlemleniyor



Birol Namoğlu sağlık durumu

Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu'nun sağlık durumuna bir göz atacak olursak ağrılarının çok hafif olarak seyrettiğini belirtebiliriz. Evine gelen filyasyon ekiplerinin kendisine ilaç bıraktığı kendini izole ettiğini açıklarken, tüm hastaların da bir an önce iyileşmesini temenni ettiği Birol namoğlu'nun durumu stabil devam ediyor . Ne kadar dikkat edilirse edilsin Corona virüsüne yakalanmanın çok basit olduğunu belirten Birol Namoğlu, Herkesin kendine dikkat etmesi gerektiğinden de bahsetti .

Çin'in wuhan kentinde ilk ortaya çıkan tüm dünyayı etkisi altına saran küresel pandemi koronavirüs vaka sayılarında gün gün artış devam ederken, çoğunluğun iyileştiği ancak hayatını kaybedenlerin de çok olduğu virüsün bitmesini hepimiz temenni ediyoruz.


Birol Namoğlu kimdir?


1978 yılı doğumlu olan Birol Namoğlu, 2015 yılında Derya Beşerler ile evlenmiştir. Kendisi Gripin Müzik grubunun ünlü solistidir. Corona virüsüne yakalandığını açıklayan Birol Namoğlu, Durma Yağmur Durma, Aşk Nerden Nereye, muhtemel aşk şarkıları ile Herkesin gönlünde taht kurmuş isimdir.