Milyonlarca öğrencinin EBA gibi önemli bir sorunu var. Bu sorun sadece internet harcamalarından kaynaklanmaktadır.

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!
Milyonlarca öğrencinin EBA gibi önemli bir sorunu var. Bu sorun sadece internet harcamalarından kaynaklanmaktadır. Özellikle internet erişimi olmayan öğrencilerin ve öğretmenlerin bu konuda çok büyük bir eksikliği var ve bu eksikliği karşılayabilmek adına çeşitli operatörler önemli girişimler yapıyor. Başta 8 GB bedava internet kampanyası başlatan Türk Telekom olsa da daha farklı mobil operatörler de aynı şekilde kampanyalar başlattı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin EBA gibi bir platformun harcadığı internet paketi karşısında mağdur olmaması açısından bazı mobil operatörler bedava internet kampanyası başlattı. Bu başlatılan bedava internet kampanyaları ile beraber binlerce öğrenci rahat bir şekilde EBA gibi canlı ders uygulamalarına ve video uygulamalarına girebilecekler. Ayrıca yapılan başvuru yarışmasında ilk 100’e giren tüm öğrencilere EBA uygulamalı tableti hediye alabilecekleri ifade edildi. Vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğunda oluşan internet sorunu artık bu hediye internet paketi sayesinde giderilmiş olacak.

Bedava internet kampanyaları 2020 yılında hiç hızını kesmeden devam ediyor. Türkcell’in başlatmış olduğu bedava 6 GB internet kampanyası sayesinde on binlerce öğrenci EBA canlı ders uygulamasına çok daha kolay bir şekilde giriş yapabilecek. Özellikle son dönemlerde oluşan internet paketi yetmezliği sorunu sebebi ile dersleri aksayan bazı öğrenciler Türkcell’e Twitter üzerinden yazdı. Yazılan mesajların büyük bir çoğunluğu EBA için bedava 6 GB internet paketi verilmesini içeriyordu. Öğrencilerin talebi ay içerisinde 6 GB oldu Türkcell ise tüm başvuru yapan öğrencilere her hafta ücretsiz 6 GB internet hediye edecek. Bu sayede EBA canlı ders uygulamasına giriş yapamayan ve derslerinden geri kalan tüm öğrencilerin evden de olsa öğrencilik hayatları aksamamış olacak. Öğrenciler için başlatmış oldukları bu güzel kampanya ile beraber 2 gün içerisinde Türkcell’e geçiş yapan toplam öğrenci sayısı ise 200 bin rakamına ulaştı. Bu da kampanyanın ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha hatırlattı. Öğrencilerin bu aşamadan sonra Türkcell gibi önemli bir mobil operatörde sabit olarak kalabileceği düşünülüyor. En azından Korona virüs salgının tamamı ile bitene kadar ve artık EBA canlı ders uygulaması ile ders görmeyene kadar.

BEDAVA 6 GB İNTERNET BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Bedava 6 GB internet kampanyasından yararlanabilmek için başvuru tarihi henüz belli değil. Yüksek ihtimalle Türkcell bu kampanyayı bir Televizyon reklamı ile duyuracağı planlanıyor. Eğer durum bu şekilde olursa sadece EBA için Türkcell’e geçiş yapan öğrenci sayısı 1 milyonu geçecektir. Öğrencilerin bu konuda ciddi sorunları vardı ancak artık Türkcell bedava internet kampanyası sayesinde tüm öğrencilerin EBA canlı ders uygulaması için internet sorununu gidermiş olacak.

BEDAVA 6 GB İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bedava 6 GB internet kampanyası başvuruları henüz başlamadı. Türkcell konu ile ilgili medyayı bilgilendirecek ve kendi web sitesi üzerinden duyurusunu yapacak. Ancak daha hızlı başvuru yapabilmek ve bedava 6 GB internet hakkı kazanabilmek için her zaman web sitemizi takip edin. Bu sayede ilk başvuru yapanlar arasında yer alarak bedava tablet kazanın.

BEDAVA TABLET KİMLERE VERİLECEK?

Bedava tablet yani EBA uygulaması yüklü tablet dağıtımı sadece başvuru yapan ilk 100 kişiye ücretsiz bir şekilde verilecek. Eğer bedava tablet almak istiyorsanız web sitemizi takip etmeyi sakın bırakmayın.