Koronavirüs sonrası insanlığı ne bekliyor? ABD'li bilim adamı Dr. Michael Greger, şuanda yaşanan ve tüm dünyayı adeta 'kilitleyen' Koronavirüs salgını sonrası insanlığı daha büyük bir virüs salgınının beklediğini iddia etti! ABD'li Bilim adamı tarafından

Koronavirüs sonrası insanlığı ne bekliyor? ABD'li bilim adamı Dr. Michael Greger, şuanda yaşanan ve tüm dünyayı adeta 'kilitleyen' Koronavirüs salgını sonrası insanlığı daha büyük bir virüs salgınının beklediğini iddia etti! ABD'li Bilim adamı tarafından dikkat çekilen yeni virüs salgını dolayısıyla Dünya nüfusunun yarısının ölebileceği bile iddia ediliyor! ABD'li bilim adamı bir sonraki 'kıyamet virüsünün' tavuk çiftlerinden kaynaklanacağını da sözlerine ekledi! Detayları haberimizde sizler için hazırladık...



Tüm Dünya Koronavirüs salgınının etkilerini henüz üzerinden atamamışken korkutan açıklama ABD'li Bilim Adamı Dr. Michael Greger'dan geldi! Doktor Greger, tavuk çiftliklerinden kaynaklanacak yeni bir virüs salgınının tüm Dünya nüfusunun %50'sinden fazlasını öldürebileceğini iddia etti! 'Kıyamet Virüsü' olarak adlandırılan yeni virüs salgını konusunda açıklamalar yapan Abd'li bilim adamı, dünya üzerinde kümes hayvanlarının kaldığı sürece virüs salgınlarının olmaya devam edeceğini ifade etti. 

Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek! Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek!


Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm Dünyaya yayılarak hayatı durma noktasına getiren Koronavirüs salgını sonrası yeni salgınlar yaşanır mı? Sorusunun yanıtı Devletler ve insanlık tarafından merakla araştırılıyor. Bu konuda bilim adamlarının çalışmaları da aralıksız sürüyor. Amerikan bilim adamı Dr. Michael Greger ise bu soruya 'korkunç' bir iddia ile cevap verdi! Greger, yeni bir salgınla Dünya nüfusunun %50'sinin ölebileceğini iddia etti!



Greger tarafından yapılan açıklamada, Koronavirüsünden sonra yayılabilecek yeni bir virüsün, tavuk çiftliklerinden kaynaklanabileceği belirtilirken, Dr. Michael Greger bu virüse 'Kıyamet Virüsü' nitelemesini yaptı! 



Greger, gerçek vebayla insanlığın henüz karşı karşıya gelmediğini belirterek, hayvanlarla insanların yakın bağlantısı nedeniyle en kötü salgın hastalıklara karşın halen daha savunmasız olduğumuzu hatırlatarak yeni vürüslere karşı şimdiden çalışmalara başlanması gerektiğini dile getirdi. Kümes hayvanlarının dünya üzerinde bulunduğu sürece salgın hastalıkların insanlığın başından eksik olmayacağını da belirten ABD'li bilim adamı, korkutan açıklamalarıyla şimdiden uyardı!



HAYVAN DEĞİL BİTKİ TEMELLİ BESLENME!



ABD'li Bilim Adamı, yaşanan virüs salgınlarının insanla hayvanlar arasındaki yakın etkileşimden kaynaklandığını belirterek, insanlara bitki temelli bir beslenme için uyarılarda bulundu. Özellikle tavuklardan uzak durulması gerektiğine dikkat çeken Greger, insanoğlunu yeni bir virüs salgınına karşı şimdiden uyardı! 



İngiliz basınında da haber olan Dr. Greger, bu iddialarının yer aldığı kitabını da satışa sundu. Kısa sürede çok satılanlar arasına giren Greger'in kitabı dünyada büyük yankı uyandırdı!