Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu katıldığı bir program sonrasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. 63 yaşında olan sanatçı dün katıldığı bir program sonrasında kuliste fenalaştı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu katıldığı bir program sonrasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. 63 yaşında olan sanatçı dün katıldığı bir program sonrasında kuliste fenalaştı. Renkli kişiliği ile tanıdığımız eğlenceli sanatçının kalp krizi geçirdiği anı ve sağlık durumunu eşi Hasibe Topaloğlu anlattı. Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl ?

İki çocuk babası olan yılların sanatçısı Mustafa Topaloğlu, katıldığı program sonrasında kuliste terleyip bembeyaz oldu. Bu durumu gören ve eşinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Hasibe Topaloğlu hemen 112'yi aradı. Stüdyoya en yakın hastaneye kaldırılan Mustafa Topaloğlu'nun kalbinde pıhtı oluşmuş.



Mustafa Topaloğlu'nun gözü yaşlı eşi Hasibe Topaloğlu, hastane önünde muhabirlere açıklama yaptı: "Çok korktum, çok terledi ve bembeyaz oldu. Kalbin sağ alt köşesinden bir pıhtı alındığını söylediler. Kurtuldu çok şükür. Yoğun bakımda kalacak" diyerek üzüntüsünü ifade etti.



Mustafa Topaloğlu'nun kendisi gibi sanatçı oğlu Çağlayan Topaloğlu, gazetecilere şu açıklamayı yaptı: "Şu an anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız" diyerek babasının sağlık durumunu anlattı. Hayati tehlikeyi atlatan ünlü türkücü Topaloğlu'nun tedavisi yoğun bakımda 72 saat devam edecek.