Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz de Derya karakterini canlandıran Özge Özder'e haddsiz yorum! Hamile olan Özge Özder'e dair atılan çirkin ve zeka yoksunu yorumlar tepki çekti. Özge Özder'in cevabı ise sert oldu.

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz de Derya karakterini canlandıran Özge Özder'e haddsiz yorum! Hamile olan Özge Özder'e dair atılan çirkin ve zeka yoksunu yorumlar tepki çekti. Özge Özder'in cevabı ise sert oldu.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder'e Twitter'dan hamileliği nedeniyle çirkin imalı yorumlar yapıldı. Özge Özder cevap verince işler iyice büyüdü.

Eşi Sinan Güleryüz ile bir kız bebeği bekleyen Özge Özder'in hamileliği üzerinden mobing yapıldı. Sosyal medyada özellikle kadınlar Özge Özder için çirkin yorumlarda bulundu.

Özge Özder sosyal medya hesabından eşiyle birlikte karnı burnunda bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa çok sayıda kendini bilmez, sevgisiz, kompleksli kıskanç kadınlar çirkin yorumlar yazdı. Özge Özder'in fotoğrafına "Ne meraklısınız açmaya, mahreminizi paylaşmaya" "İğrenç bir fotoğraf" yorumları yapıldı. Bu yorumları özellikle kadınların atması dikkatlerden kaçmadı.

Hızını alamayanlar 42 yaşında ve 7,5 aylık hamile olan Özge Özder için "Sadakatsiz'de hamileliğini saklayan #ÖzgeÖzder yerine koyacak oyuncu mu kalmadı? " yorumunu yaptı. Bunun üzerine bu yorumlardan birine Twitter'da Özge Özder şu yanıtı verdi;

"Hayatım kadının kadına öfkesi, düşmanlığı ile geçti. Nasıl göründüğüm hep hemcinslerime dert. Erkeklerden negatif yorum gelmez. Hayatım kadının kadına öfkesi, hıncı, düşmanlığı ile geçti. Çok bilmişlik içeren hemcinslerimi hayatımdan ayıkladım.

Ayrıca sizin başka derdiniz mi kalmadı? Şikayetinizi yapım şirketine iletin. İşten çıkayım bu pandemide. Siz de rahat edin, göz zevkiniz de. Gerçi kadrosuna aldıkları bir kadını hamile kaldı diye işsiz bırakacak insanlarla çalışmıyorum çok şükür."

Gelen tepkiler üzerine tweetini silen kadın Özge Özder'i gelen cevapları beğenmesine tepki verince Özge Özder yine oldukça anlamlı bir cevap yazdı ve şöyle dedi;

"Kendi aramızda istediğimiz konu ve kişi hakkında, istediğimiz yorumları yapmamız ve üçüncülere “sen karışma” dememiz mümkün. Ama buralara # yaparak konu başlığı, kişi ismi yazıp yorum yaparsanız, yorumunuzla yoruma açık hale gelirsiniz. Platformun amacı bu ya hani.. sevgiyle"

"HAMİLE KADINLAR BİLE SEKSİ POZLAR VERİYOR"

Herkesin aklına geleni yazması ve insanları Ortadoğu gibi bir yerde gazlamasına sebep olanlar bitmedi. Bloomberg adlı yerde çalışan bir kadın da, zaten yaptıkları ile namussuz vb olarak betimlenen ve sürekli olarak ne yapmaları gerektiği söylenen, baskı altına olan, her yaptıkları iffetsizlikle suçlanan kadınların verdikleri pozlarına dair akla zarar yorum yaptı. Asıl akla zarar olan ise aynı kadının "Kimse ne yapmam gerektiğini ne yazmam gerektiğiniz söylemez burası kişisel hesabım" yazması oldu. Bu kadar anlamsız ikiyüzlülük pes dedirtti.

Bloomberg'de çalıştığı ve bir kitap yazdığı öğrenilen kadın "Hamileyim ama hala çok seksiyim pozları var bir de. Blake Lively'den sonra çıktı bu dalga. Sadece 9 ay hamilesin sakin ol, yine seksi olursun korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak.

Kadınsan her şart her durumda bakımlı ince seksi görünme hırsı hasta etti hepimizi, vallahi kimseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz, salın biraz rahatlayın.

Fotoğraflarda hafifçe dil çıkarınca seksi olduğunu sanan kadın çok üzgünüm seksilik böyle bişey değil. Gözlük sapı ısırarak poz veren bir neslin devamısınız siz o da seksi değildi ama bu hiç değil. Kadınlar erotik olmak için böyle gerzek pozlar verince kahroluyorum, yanındaki kankasının da, çok seksi çıktın kesin instaya yükle bunu dediğine eminim .. "  yazdı. Asıl komik olan Ortadoğu gibi bir yerde kadınların verdiği pozlarına kadar ahlakçılık yapan aynı kadının bu tweetler sonrası;

"Kusura bakmıyorsunuz di mi kendi twitter hesabımı benimmiş gibi kullanıyorum çünkü. Sonuçta ne yazacağıma da siz karar vermek isterdiniz ama hesap bana ait olduğu için fikirlerimi yazıyorum arada. Kim ne düşünür diye hesaplamadan yaşayan konuşan eğlenen insanları çok seviyorum" diyerek yazmasıydı..