Yapımını Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisi 8 Mart Pazar akşamı 95. bölümüyle ekranlara geldi.

Yapımını Limon Film'in üstlendiği Savaşçı dizisi 8 Mart Pazar akşamı 95. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı dizinin son bölümünde ortalık bir anda ateş çemberine döndü. Ancak tüm bu hengamenin arasında Haydar Bozkurt kaldı. Peki Savaşçı Haydar öldü mü? Sarp Levendoğlu diziden ayrılacak mı? Detaylar haberimizin devamında...



Savaşçı dizisinin son bölümünde; Bir anda ortalık ateş çemberine döner. Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin'in vazgeçmeye niyeti yoktur. Peki Haydar'a ne oldu?

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!




SAVAŞÇI HAYDAR ÖLECEK Mİ? SARP LEVENDOĞLU AYRILACAK MI



Her ne olursa olsun Savaşçı dizisinde Haydar ölmeyecektir. Yani Haydar Bozkurt yaralanacaktır. Çünkü dizinin senaryosunda Haydar önemli karakterlerden biri. 



Bunu göz önünde bulundurursak Haydar'a hayat veren Sarp Levendoğlu da diziden ayrılmayacaktır.